Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Usein kysytyt tilinpäätösaineiston tilaus

Kysymykset ja vastaukset

1. Miten saan vastuu ja vakuustodistuksen kirjanpitoa varten?

Voimme avata e-vastuu ja -vakuus –palvelun niin, että saat tulostettua tilinpäätöstä varten vastuu- ja vakuuserittelyt suoraan verkkopankista. Erittelyt on mahdollista hakea verkkopankista vaikka joka kuukausi ja myös jälkikäteen 18 kuukauden ajan. Palvelu toimii heti, kun sopimus on tehty. Palvelusta ei peritä kuukausittaista käyttömaksua. Voit lähettää palvelun avauspyynnön verkkopankin postilla tai soittamalla Nordea Business Centreen 0200 2121 (24h/vrk).

Voit myös tilata erittelyt postitse soittamalla Nordea Business Centreen 0200 2121 (pvm/mpm). Toimitusaika on noin 12 pankkipäivää.

2. Tarvitsen saldotodistuksen x päivälle.

Saat sähköisen saldotodistuksen eli E-saldotodistuksen yrityksen tileistä noudettua ja tulostettua suoraan verkkopankista. Todistuksella näkyy yrityksen Nordea Bank Oyj:ssä olevat talletustilit. Saldotodistukseen on koottu kuukauden viimeisen päivän tilien ja tililuottojen saldot ja siirtyvät korot. 

E-saldotodistus on lisäpalvelu, jonka voit liittää verkkopankki-sopimukseen Tilit -toiminnosta. Saat palvelun käyttöösi heti hyväksyttyäsi palvelun ehdot palvelun avausnäytöllä. Todistuksia on mahdollista hakea 18 kuukautta taaksepäin.  Saldotodistuksen hinta peritään haetuista saldotodistuksista hinnaston mukaisesti.

Verkkopankista haettava E-saldotodistus vastaa tietosisällöltään pankin paperista saldotodistusta. Saat paperisen saldotodistuksen tilattua soittamalla Nordea Business Centreen 0200 2121 (pvm/mpm), toimitusaika on noin 12 pankkipäivää.

Lisätietoja saat soittamalla Nordea Business Centreen numeroon 0200 2121 (pvm/mpm).

3. Mistä saan arvopaperiotteen tilattua?

Yritykselle toimitetaan automaattisesti arvopaperiote vuoden vaihteessa. Voit myös tilata arvopaperiotteen itse soittamalla Nordea Business Centreen 0200 2121 (pvm/mpm). 

4. Voinko saada tilinpäätösaineiston sähköpostitse?

Yrityksen edustaja voi pyytää tilinpäätösaineiston sähköpostiin soittamalla Nordea Business Centreen 0200 2121 (pvm/mpm), varaathan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset mukaan soittaessasi. 

5. Kuinka paljon tilinpäätöksenaineiston tilaaminen maksaa?

Tilinpäätösaineistojen hinnat on eritelty tilauslomakkeella tilinpäätösaineiston tilaus-sivulla, jonne pääset klikkaamalla tätäAvautuu uuteen ikkunaan

Kun yrityksesi/yhteisösi asioi pankin kanssa, tulee meidän tunnistaa yrityksen/yhteisön edustaja pankkitunnuksilla. Jos yritystäsi/yhteisöäsi saa edustaa useampi henkilö yhdessä, pankki tarvitsee pankin kanssa tehtäviin toimiin vahvistuksen ja suostumuksen kaikilta yhteisön edustajilta.