Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Usein kysytyt tilinpäätösaineiston tilaus

Tietoa ja ohjeita

Tilinpäätösaineiston tilaus

Kysymykset ja vastaukset

1. Miten saan vastuu ja vakuustodistuksen kirjanpitoa varten?

Voit tilata vastuu- ja vakuuserittelyt postitse yrityksen osoitteeseen kotisivuiltamme löytyvällä lomakkeella.

Tilauksen voit tehdä täältä.

2. Tarvitsen saldotodistuksen x päivälle.

Voit tilata saldotodistuksen yrityksesi osoitteeseen kotisivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Todistuksella näkyy yrityksen Nordea Bank Oyj:ssä olevat talletustilit. Saldotodistukseen on koottu kuukauden viimeisen päivän tilien ja tililuottojen saldot ja siirtyvät korot. 

Voit tilata todistuksen täältä.

3. Mistä saan arvopaperiotteen tilattua?

Yritykselle toimitetaan automaattisesti arvopaperiote vuoden vaihteessa. Voit myös tilata arvopaperiotteen itse soittamalla Nordea Business Centreen 0200 2121 (pvm/mpm). 

4. Voinko saada tilinpäätösaineiston sähköpostitse?

Yrityksen edustaja voi pyytää tilinpäätösaineiston sähköpostiin soittamalla Nordea Business Centreen 0200 2121 (pvm/mpm), varaathan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset mukaan soittaessasi. 

5. Kuinka paljon tilinpäätöksenaineiston tilaaminen maksaa?

Tilinpäätösaineistojen hinnat on eritelty tilauslomakkeella tilinpäätösaineiston tilaus-sivulla, jonne pääset klikkaamalla tätäAvautuu uuteen ikkunaan

Kun yrityksesi/yhteisösi asioi pankin kanssa, tulee meidän tunnistaa yrityksen/yhteisön edustaja pankkitunnuksilla. Jos yritystäsi/yhteisöäsi saa edustaa useampi henkilö yhdessä, pankki tarvitsee pankin kanssa tehtäviin toimiin vahvistuksen ja suostumuksen kaikilta yhteisön edustajilta.