Tuontiremburssi

Tuontiremburssi (Import Letter of Credit) on erinomainen maksutapa, kun myyjä edellyttää vakuutta ennen valmistuksen aloittamista tai tarvitsee rahoitusta tuotantoon.

Hallinnoi tavaravirtaa remburssiehtojen avulla

Remburssi on erinomainen maksutapa, kun ulkomainen myyjä edellyttää vakuutta ennen tavaran valmistuksen aloittamista tai kun myyjä tarvitsee tuotannon rahoitusta – joissain maissa myyjä voi pantata remburssin raaka-aineiden hankkimiseksi.

Ostajana sinä annat Nordealle toimeksiannon remburssin avaamisesta. Avatessaan remburssin Nordea sitoutuu huolehtimaan maksun myyjälle edellyttäen, että remburssin ehdot täyttyvät. Remburssin ehdot määräytyvät myyjän kanssa solmimasi kauppasopimuksen perusteella.

Trade Finance Global -palvelun kautta voit lähettää sähköisesti remburssitoimeksiannon ja saada tietoa tuontirembursseistasi.Avautuu uuteen ikkunaan

Hyödyt yrityksellesi

  • Voit saada maksuaikaa helpommin tarjoamalla maksutavaksi tuontiremburssin.
  • Ostajana voit varmistaa, että tavarat on laivattu ennen kuin sinun tarvitsee suorittaa maksu 
  • Kansainväliset remburssisäännöt antavat turvaa kaupankäyntiin.

Hakeminen

Ostajana annat Nordealle toimeksiannon remburssin avaamisesta. Voit täyttää ja tulostaa Tuontiremburssi -hakemuksen helposti oheisen linkin kautta. Tuontiremburssi vaatii aina luottopäätöksen, joten lähetä hakemus omaan konttoriisi. Lomake tulee täyttää kokonaan, esimerkiksi myös tavarankuvaus tarvitaan.

Tuontiremburssin voi hakea myös sähköisesti Trade Finance Global -palvelun kautta painamalla tästä.Avautuu uuteen ikkunaan

Tuontiremburssihakemus (pdf, 594 KB)Avautuu uuteen ikkunaan

Tuontiremburssin muutos (pdf, 576 KB)Avautuu uuteen ikkunaan (Englanniksi)

Hinnat
Esitteet