1. Aktivoi korttisi
2. Seuraa ja hallinnoi maksuja
3. Sulje ja avaa kortti
4. Turvaa työmatkoille
5. Viestittele
6. Maksa näppärästi

Aktivoi korttisi First Card -sovelluksessa

Kortin vastaanottamisen ja saatekirjeen yhteydessä saat ohjeen kortin aktivoimiseen First Card -sovelluksessa. Lataa sovellus Android- tai iOS-laitteeseen ja kirjaudu sisään pankkitunnuksilla. Kirjauduttuasi sisään viimeistele kortin aktivointi. Tämän jälkeen maksuaikakorttisi on valmis käyttöön.

Lue ohjeet ja aloita First Cardin käyttö.Avautuu uuteen ikkunaan

Seuraa ja hallinnoi maksuja

Sovelluksen Tapahtumat-osiossa voit vaivatta tarkistaa kaikki tehdyt korttiostot ja yksityiskohtaiset maksutiedot. Laskutustavaksi voit valita yrityksellesi sopivan vaihtoehdon: koontilaskun yhdestä tai useammasta kortista tai erilliset laskut kaikista. Lisäksi päätät itse, milloin toivot laskun erääntyvän. Myös kortin keskimäärin 30 päivän koroton maksuaika antaa joustoa yrityksen kulujen maksamiseen..

Sulje ja avaa kortti kädenkäänteessä

Jos epäilet korttisi päätyneen vääriin käsiin tai se on hetkellisesti hukassa, kortin väliaikainen sulkeminen onnistuu sovelluksesta sukkelaan. Muistathan, että jos kortti ei löydy pian tilapäisen sulkemisen jälkeen eli se on kadonnut tai varastettu, soita aina sulkupalveluun. Turvallisuussyistä kortti tulee kuolettaa lopullisesti.

Sulje tai lopeta First Card -kortti.Avautuu uuteen ikkunaan

Turvaa työmatkoille maarajauksesta sekä matkavakuutuksesta

Häämöttääkö kalenterissa työmatka ulkomaille? Sovelluksen maakartasta voit valita kätevästi alueet, joilla kortilla maksaminen on mahdollista. Erikseen valittujen maarajausten lisäksi First Card toimii aina siellä, missä se on myönnetty. Maarajaus on erinomainen tapa estää kortin väärinkäyttö. Korttiin kuuluu myös täydentävä matkavakuutus yllätysten varalle. Vakuutus on voimassa, kun matka on maksettu First Card -kortilla tai First Card Matkatilin kautta.

Viestittele First Card -asiakasneuvojan kanssa

Sovelluksen Viestit-osiossa voit jättää asiakaspalvelijalle kysymyksesi, jos jokin asia kortin käytössä askarruttaa. Sovelluksessa viestittelet turvallisesti valmiiksi tunnistautuneena ja kysymyksesi ohjautuu suoraan First Card -korteista vastaavalle neuvojalle. Jos asiasi koskee akuuttia ongelmatilannetta, kuten kortin lopullista sulkemista tai häiriötä maksun toteutumisessa, pikaisimman avun saa sulku- tai asiakaspalvelusta.

Maksa nopeasti, turvallisesti ja älykkäästi

Alle 50 euron ostokset hoituvat näppärästi lähimaksulla. Voit myös liittää First Card -kortin Google Pay:hin tai Apple Pay:hin, jolloin maksaminen onnistuu myös älykellolla tai mobiililaitteella. Kortin voi myös liittää älymaksulaitteeseen, kuten sormukseen tai avaimenperään. Maksaessasi First Card -kortilla verkossa, vahva tunnistautuminen lisää kortin käytön turvallisuutta sekä ehkäisee väärinkäytöksiä. Korttiostosten vahvistaminen onnistuu helpoiten Nordean Tunnuslukusovelluksella – myös silloin, vaikka et olisi Nordean henkilöasiakas.

First Card -sovelluksessa yrityksesi korttiasiat hoituvat kiireisessä arjessa nopeasti ja luotettavasti. Lataa sovellus käyttöösi ja hyödynnä etusi – hetkessä!