Nät- och mobiltjänster

Som kund inom Private Banking har du inte bara tillgång till Nordeas tjänster på nätet, utan också till lösningar som är specifika för Private Banking.

Nätbanken

I Nordeas nätbank kan du på ett säkert och enkelt sätt ta hand om dina dagliga bankärenden dygnet runt.

Nätbanken ger dig kontoinformation, låneinformation och en översikt över din förmögenhet. Du kan också ansöka om kreditkort, skriva till oss via säker e-post, betala dina räkningar, föra över pengar och mycket annat. 

Läs mer om nätbanken på nordea.fiÖppnas i nytt fönster

Nordea Investor

Om du vill följa marknaden och placera via nätet är Nordea Investor det perfekta och flexibla valet. Nordea Investor fungerar på datorer, smarta telefoner och surfplattor och du kan därför använda tjänsten var som helst.

Nordea Investor kan anpassas så att tjänsten motsvarar dina behov och gör det enkelt och okomplicerat att genomföra värdepappershandel på nätet. 

Läs mer om Nordea Investor på nordea.fiÖppnas i nytt fönster

Mobilbanken

Med vår bankapp i mobilen kan du utföra dina dagliga bankärenden på ett säkert och enkelt sätt, på din smarta telefon eller surfplatta, oavsett var du befinner dig.

I appen kan du enkelt få tillgång till din kontoöversikt och de mest populära tjänsterna, som att betala räkningar, skriva till oss och mycket annat. 

Nordeas bankapp i mobilen fungerar med iPhone, iPad och Android-telefoner.

Läs mer om mobilbanken på nordea.fiÖppnas i nytt fönster

Apple Pay

Med Apple Pay kan du enkelt göra säkra kortbetalningar med din iPhone eller med Apple Watch. Apple Pay fungerar i de flesta butiker hemma och utomlands och du kan även handla i appar och online. Din betalning godkänns med hjälp av Touch ID.

Läs mer om Apple Pay på nordea.fiÖppnas i nytt fönster

Onlinemöten

Att träffa din Private Banking-rådgivare online är ett flexibelt sätt att mötas var du än befinner dig – hemma, på kontoret eller i sommarstugan. Allt du behöver är en dator, surfplatta eller mobiltelefon med god internetuppkoppling, samt bankkoder.