Nätbanken

I Nordeas nätbank kan du på ett säkert och enkelt sätt ta hand om dina dagliga bankärenden dygnet runt. Nätbanken ger dig kontoinformation, låneinformation och en översikt över din förmögenhet. Du kan också ansöka om kreditkort, skriva till oss via säker e-post, betala dina räkningar, föra över pengar och mycket annat.

Kom igång med Nätbanken

Nordea Investor

Om du vill följa marknaden och placera via nätet är Nordea Investor det perfekta och flexibla valet. Nordea Investor fungerar på datorer, smarta telefoner och surfplattor och du kan därför använda tjänsten var som helst. Nordea Investor kan anpassas så att tjänsten motsvarar dina behov och gör det enkelt och okomplicerat att genomföra värdepappershandel på nätet.

Kom igång med Nordea Investor

Onlinemöten

Att träffa din Private Banking-rådgivare online är ett flexibelt sätt att mötas var du än befinner dig – hemma, på kontoret eller i sommarstugan. Allt du behöver är en dator, surfplatta eller mobiltelefon med god internetuppkoppling, samt bankkoder.

Kom igång med Onlinemöten

Nordea Mobile

Med vår bankapp i mobilen kan du utföra dina dagliga bankärenden på ett säkert och enkelt sätt, på din smarta telefon eller surfplatta, oavsett var du befinner dig. I appen kan du enkelt få tillgång till din kontoöversikt och de mest populära tjänsterna, som att betala räkningar, skriva till oss och mycket annat. Nordeas bankapp i mobilen fungerar med iPhone, iPad och Android-telefoner.

Kom igång med Nordea Mobile

Kodappen

Med appen Nordea Koder bekräftar du transaktioner i nät- och mobilbanken och identifierar dig i Nordea Kundtjänst samt hos andra tjänstleverantörer.

Kom igång med Kodappen

Apple Pay

Med Apple Pay kan du enkelt göra säkra kortbetalningar med din iPhone eller med Apple Watch. Apple Pay fungerar i de flesta butiker hemma och utomlands och du kan även handla i appar och online. Din betalning godkänns med hjälp av Face eller Touch ID.

Kom igång med Apple Pay

Google Pay

Google Pay är ett snabbt och enkelt sätt att göra kortbetalningar med din Android-telefon. Att betala för dina inköp är nu enkelt – oavsett om du handlar i stora varuhus, på ditt favoritcafé runt hörnet eller på nätet. Google Pay fungerar i alla butiker som tar emot kontaktlösa betalningar – titta bara efter symbolen för kontaktlösa kort.

Kom igång med Google Pay

Siirto

Nu kan du glömma långa kontonummer och kontanter när du betalar till exempel biobiljetter till en vän eller handlar på nätloppis. Betalningarna överförs tryggt i realtid mellan användarna av tjänsten Siirto.

Kom igång med Siirto

Kontakta oss

Vill du bli Private Banking-kund?

0200 5000 (lna/msa*)

* lokalnätsavgift/mobilsamtalsavgift