Du som entreprenör

Som entreprenör vet du hur man gör affärer. När det gäller att förvalta företagets förmögenhet finns vi här för att hjälpa dig på ett sätt som passar ditt företags behov och mål.

Trygg i alla lägen

För att bli en framgångsrik entreprenör krävs passion och en stark motivation att utveckla affärer. Men när det gäller att sätta ditt företags kapital i arbete för att bygga en förmögenhet kan både brist på tid och erfarenhet sätta käppar i hjulet.

Det är här vi kommer in. Samma passion och expertis som driver dig inom ditt specialområde, driver oss när det gäller förvaltning. Tillsammans med dig formulerar vi en placeringsplan som täcker in både din privata förmögenhet och ditt företags tillgångar. Planen grundar sig på såväl dina personliga behov och mål, som ditt företags. 

I Private Banking tar vi ett helhetsgrepp på din förmögenhet och ditt liv. Vi kan hjälpa dig att känna dig trygg, i alla aspekter av ditt liv, så att du kan fokusera på ditt företag.

PB-advisor-and-woman-small

Personlig relation

Den personliga relationen är viktig för oss. Som kund i Private Banking får du en egen rådgivare som har tid att lära känna dig och dina målsättningar. Genom en insiktsfull rådgivning kan vi hjälpa dig att utveckla den fulla potentialen hos din förmögenhet, både nu och i framtiden.

PB-advisors-standing-up-small

Expertkunskap

Vi har ett fantastiskt nätverk. De råd och tjänster som vi erbjuder dig bygger på Nordeas breda kompetens, expertis och resurser. Hos oss får du vägledning av de bästa experterna, både från våra egna specialister och personer i bankens stora nätverk.

PB-advisor-and-man-sitting-small

Bli inspirerad och knyt kontakter

Träffa likasinnade! Vi anordnar kundträffar med fokus på frågor som är viktiga för entreprenörer. Ett gyllene tillfälle att nätverka med andra för att få inspiration och tillfälle att dela med sig av erfarenheter och insikter.

Starta företag

Är du redo för något nytt? Om du har en affärsplan och vill sätta den i verket kan vi agera dörröppnare. Vi kan sätta dig i kontakt med experter och avdelningar i banken som du kan ha nytta av eller med andra företagare som är inne på samma linje.

Kanske har du just sålt ett företag och vill gå vidare med ett nytt affärsprojekt. Eller kanske var dina föräldrar eller tidigare generationer duktiga företagare, och nu vill du gå i deras fotspår. Oavsett var du står, kan du dra nytta av vår erfarenhet, expertis och nätverk.

Vi kan hjälpa dig i dessa situationer

Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Kontakta oss