Vår rådgivning börjar med dig

Livet är sällan spikrakt. Det kan vara händelser i ditt bolag, i familjen eller i omvärlden som påverkar din livssituation och i slutänden även din förmögenhet. Men som med allting, ju bättre förberedd man är, desto lättare är det att hantera framtiden.

Vi på Private Banking är bra på att lyssna och få en förståelse för din situation. Tillsammans med dig ser vi över varje del av din förmögenhet. Hur matchar de olika tillgångarna i din portfölj varandra? Vad går att förbättra? Hur tänker du om morgondagen? Oavsett om du planerar på kort eller lång sikt skapar vi ett tryggt upplägg för dig och din familj.

PB-surfer-sunset-small

Låt proffsen göra jobbet

Om du vill göra annat i livet än att följa värdepappersmarknaden varje dag, och om du vill att hela eller en del av din förmögenhet ska tas om hand av banken, då kan diskretionär portföljförvaltning vara en bra idé.

Det innebär att dina tillgångar aktivt förvaltas av Nordeas kunniga förvaltare, vilket sparar både tid och energi för dig. Men självklart får du regelbunden rapportering om hur din portfölj utvecklas.

Aerial view of river and forest - Small

Placera hållbart

I Nordea har vi en lång erfarenhet när det gäller att arbeta med hållbarhet, och genom våra internationellt erkända team av experter ligger vi i framkant inom området hållbara investeringar. Detta är kunskaper som du som kund har stor nytta av om du är intresserad av ett hållbart sparande, som både innebär en god placering och som bidrar till samhällsnyttan.

Kontakta oss

Vill du bli Private Banking-kund?

0200 5000 (lna/msa*)

* lokalnätsavgift/mobilsamtalsavgift