PB-happy-couple-in-kitchen-small

Flytta ihop

Vad är viktigt att tänka på om du och din partner vill flytta ihop men inte gifta er? Och vad händer om ni flyttar isär? Då kan det vara bra att ha ett samboavtal på plats för att skydda era förmögenheter.

Couple hugging in kitchen - Small 

Gifta sig

Ska du gifta dig med din livskamrat?  Vi kan ge dig råd om de ekonomiska aspekterna. Kanske ni bör skriva ett äktenskapsförord innan ni säger ”ja”, eller göra det när ni väl är gifta.

father playing with his child small overlay

Få barn och barnbarn

Att få barn är underbart, omvälvande och kräver en hel del förberedelser, även ekonomiska. Vi hjälper dig att spara till barnen (och barnbarnen) och planerar för att överföra förmögenhet till dem. 

mature couple enjoying the city small overlay

Gifta om sig

En andra chans! Men glöm inte att tänka på hur det påverkar dina barn, din nya make/maka och eventuella bonusbarn. Hur kan du trygga framtiden för dina närmaste och samtidigt se till att allt blir rättvist?

senior man fishing from bridge small overlay

Dags att dra sig tillbaka

När du börjar tänka på pensionen är du välkommen att vända dig till din rådgivare i Private Banking. Vi hjälper dig att ta fram en strategi som passar dina behov och önskemål, så att du kan leva ett gott liv som pensionär. 

Woman in flower field SMALL

Uppfylla din dröm

Kanske är det dags att varva ner och njuta av det du åstadkommit. Handen på hjärtat – vad skulle du allra helst vilja göra? Kanske segla över Atlanten, köpa ett sommarhus eller engagera dig i något samhällsnyttigt. Tillsammans med dig utarbetar vi en plan som gör dina drömmar till verklighet. Dags för nästa äventyr! 

Vi kan hjälpa dig i dessa situationer

Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Kontakta oss

Kontakta oss

Vill du bli Private Banking-kund?

0200 5000 (lna/msa*)

* lokalnätsavgift/mobilsamtalsavgift