Så arbetar vi tillsammans – för din framtid

PB-woman-looking-at-information-small

Optimera din förmögenhet 

För oss är det viktigt att få en bred förståelse för hela din förmögenhet och hur den är uppbyggd – från pensionssparande och fria tillgångar till fastigheter och företag. Tillsammans med våra experter skapar du och din Private Bankingplaceringschef en plan för dina nuvarande och framtida behov. Se oss som din sparringpartner som du kan bolla frågor, planer och idéer med.

boy with watering can small overlay

Planera för livet

Vi ser till att du är förberedd om tillvaron förändras. Det handlar om att säkra framtiden för dig, dina barn och barnbarn. Det finns många frågor som det kan vara klokt att diskutera i god tid. Har du till exempel tänkt på ditt arv, hur du ska leva när du går i pension eller vem som ska ta hand om ditt företag framöver? Din placeringschef i Private Banking hjälper dig med dessa frågor tillsammans med teamet av kompetenta specialister.

couple in spa outdoors small overlay

En globaliserad värld

Du bor kanske utomlands eller har bostäder i flera länder. Kanske har du en internationell karriär eller barn som vill studera och bosätta sig utanför Finland. När det gäller din förmögenhet kan det medföra ytterligare en nivå av komplexitet. Låt oss diskutera detta! 

Kontakta oss

Vill du bli Private Banking-kund?

0200 5000 (lna/msa*)

* lokalnätsavgift/mobilsamtalsavgift