Ota käyttöön Apple Pay

Ota Apple Pay käyttöösi ja maksa kaupassa viemällä puhelin lähimaksupäätteen viereen. Maksat kuin kortilla, mutta kätevämmin. Myös yli 50 euron ostokset. Apple Pay on myös turvallinen tapa maksaa verkossa parilla klikkauksella.

Kaksi helppoa tapaa ottaa Apple Pay käyttöön

Sinulla on kaksi tapaa lisätä Apple Pay maksukorttiisi. Edellytyksenä iOS 11 tai uudempi. Nordean tiliasiakkaille Apple Pay on helppo ottaa käyttöön tutussa mobiilipankissa. Apple Watch -älykellossa aktivoit maksukorttisi Apple Lompakko (Apple Wallet) -sovelluksen avulla.

Ota Apple Pay käyttöön mobiilipankissa

Nordean asiakkaille tuttu mobiilipankki (Nordea Mobile -sovellus) on helppo tapa aloittaa Apple Payn käyttäminen. Varmista vain, että sinulla on viimeisin päivitys mobiilipankista. Jos et vielä ole asentanut mobiilipankkia puhelimeesi, pääset lataamaan sen Apple Storesta. 

  1. Avaa mobiilipankki ja valitse maksukortti, jota haluat käyttää.
  2. Valitse Asetukset (mobiilipankin vanhemmissa versioissa Tiedot-kohta). Klikkaa ”Lisää Apple Lompakkoon”.
  3. Seuraa rekisteröinnin vaiheita ja hyväksy käyttöehdot.

Käytössäsi on Apple Watch - ota käyttöön Apple Walletissa

Apple Pay toimii myös Apple Watch -älykellolla. Voit aktivoida korttisi Apple Wallet -sovelluksen kautta ja tehdä lähimaksuja näyttämällä älykelloasi maksupäätteelle.

  1. Avaa Apple Watch -sovellus iPhonessa ja siirry Oma Apple Watch -välilehteen.
  2. Napauta Wallet ja Apple Pay.
  3. Lisää kortti noudattamalla ohjeita.
Näin maksat Apple Paylla

Apple Pay - Helppo, turvallinen ja aina mukana

Turvallisuus

Maksaminen verkossa ja sovelluksissa on turvallista ja nopeaa. Korttinumeroasi ei koskaan talleteta laitteeseesi, Applen palvelimille tai jaeta kauppiaille. Apple Pay käyttää jokaiseen ostokseen laitekohtaista numeroa ja uniikkia maksutapahtumakoodia. Jokainen maksutapahtuma vaatii sinulta vahvistuksen Touch ID:llä, Face ID:llä tai tunnuskoodilla.

Näin maksat

Kaupassa (iPhone tai Apple Watch)

Pidä iPhone lähellä langatonta maksupäätettä ja sormeasi Touch ID -painikkeella tai hyödynnä kasvojentunnistusta Face ID:n avulla. Apple Watch –kellolla, tuplaklikkaa sivun painiketta ja pidä kelloa maksupäätteen vieressä.

Sovelluksissa ja verkkokaupassa (iPhone ja iPad)

Valitse maksutavaksi Apple Pay ja vahvista sormenjälkesi avulla Touch ID:n tai hyödynnä kasvojentunnistusta Face ID:n kautta.

Verkkokaupassa (Mac)

Valitse maksutavaksi Apple Pay ja vahvista iPhonen tai Apple Watch –kellon kautta.

Jos et ole Nordean asiakas

Private Banking -asiakkaaksi?  

Ota yhteyttä meihin

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu