Ota käyttöön Apple Pay

Ota Apple Pay käyttöösi ja maksa kaupassa viemällä puhelin lähimaksupäätteen viereen. Maksat kuin kortilla, mutta kätevämmin. Myös yli 50 euron ostokset. Apple Pay on myös turvallinen tapa maksaa verkossa parilla klikkauksella.

Kolme helppoa tapaa ottaa Apple Pay käyttöön

Sinulla on kolme tapaa lisätä Apple Pay maksukorttiisi. Edellytyksenä iOS 11 tai uudempi. Nordean tiliasiakkaille Apple Pay on helppo ottaa käyttöön tutussa mobiilipankissa. Jos sinulla ei ole mobiilipankkia, voit ottaa Apple Payn käyttöön kätevässä Nordea Wallet -sovelluksessa. Ja Apple Watch -älykellossa aktivoit maksukorttisi Apple Wallet -sovelluksen avulla.

Olet Nordean tiliasiakas - ota Apple Pay käyttöön mobiilipankissa

Nordean asiakkaille tuttu Mobiilipankki on helppo tapa aloittaa Apple Payn käyttäminen. Varmista vain, että sinulla on viimeisin päivitys Mobiilipankista. Jos et vielä ole asentanut Mobiilipankkia puhelimeesi, pääset lataamaan sen Apple Storesta. 

  1. Avaa Mobiilipankki ja valitse maksukortti, jota haluat käyttää.
  2. Klikkaa ”Lisää Apple Walletiin”.
  3. Seuraa rekisteröinnin vaiheita ja hyväksy käyttöehdot.

Sinulla on Nordean myöntämä kortti - ota käyttöön Nordea Walletissa

Nordea Wallet on hyödyllinen sovellus. Näet siitä helposti, missä käytät korttejasi ja mihin rahasi kuluvat. Nordea Walletin avulla otat Apple Payn käyttöön kätevästi. Varmista vain, että sinulla on käytössä sovelluksen viimeisin päivitys tai lataa se puhelimeesi.

  1. Avaa Nordea Wallet ja valitse maksukortti, jota haluat käyttää.
  2. Klikkaa ”Lisää Apple Walletiin”.
  3. Seuraa rekisteröinnin vaiheita ja hyväksy käyttöehdot.

Käytössäsi on Apple Watch - ota käyttöön Apple Walletissa

Apple Pay toimii myös Apple Watch -älykellolla. Voit aktivoida korttisi Apple Wallet -sovelluksen kautta ja tehdä lähimaksuja näyttämällä älykelloasi maksupäätteelle.

  1. Avaa Apple Watch -sovellus iPhonessa ja siirry Oma Apple Watch -välilehteen.
  2. Napauta Wallet ja Apple Pay.
  3. Lisää kortti noudattamalla ohjeita.
Näin maksat Apple Paylla

Apple Pay - Helppo, turvallinen ja aina mukana

Turvallisuus

Maksaminen verkossa ja sovelluksissa on turvallista ja nopeaa. Korttinumeroasi ei koskaan talleteta laitteeseesi, Applen palvelimille tai jaeta kauppiaille. Apple Pay käyttää jokaiseen ostokseen laitekohtaista numeroa ja uniikkia maksutapahtumakoodia. Jokainen maksutapahtuma vaatii sinulta vahvistuksen Touch ID:llä, Face ID:llä tai tunnuskoodilla.

Näin maksat

Kaupassa (iPhone tai Apple Watch)

Pidä iPhone lähellä langatonta maksupäätettä ja sormeasi Touch ID -painikkeella tai hyödynnä kasvojentunnistusta Face ID:n avulla. Apple Watch –kellolla, tuplaklikkaa sivun painiketta ja pidä kelloa maksupäätteen vieressä.

Sovelluksissa ja verkkokaupassa (iPhone ja iPad)

Valitse maksutavaksi Apple Pay ja vahvista sormenjälkesi avulla Touch ID:n tai hyödynnä kasvojentunnistusta Face ID:n kautta.

Verkkokaupassa (Mac)

Valitse maksutavaksi Apple Pay ja vahvista iPhonen tai Apple Watch –kellon kautta.

Nordea Wallet
Jos et ole Nordean asiakas

Private Banking -asiakkaaksi?  

Ota yhteyttä meihin

0200 3000 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu