Google Pay on nopea ja kätevä maksutapa

Google Pay on nopea ja helppo tapa hoitaa korttimaksuja Android-laitteella. Maksaminen on nyt helppoa ja nopeaa, teitpä ostoksia tavaratalossa, suosikkikahvilassasi tai verkossa. Google Pay toimii kaikkialla, missä lähimaksaminen on käytössä – tunnistat sen maksupäätteen lähimaksusta kertovasta kaarisymbolista. 

Maksaminen Google Payn avulla on turvallista 

Kun käytät puhelintasi maksamiseen kaupoissa, Google Pay ei lähetä debit-korttisi tai luottokorttisi numeroa maksun mukana. Sen sijaan käytetään virtuaalista tilinumeroa, joka sisältää tarvittavat tiedot – korttisi tiedot pysyvät turvassa.

Kaksi helppoa tapaa aloittaa

Nordean tiliasiakkaille Google Pay on helppo ottaa käyttöön tutussa mobiilipankissa. Mutta se onnistuu yhtä helposti myös Google Wallet -sovelluksen kautta. Google Wallet -sovelluksella voit hallita lisäämiäsi kortteja, ja se onkin hyvä ladata puhelimeen joka tapauksessa.

Olet Nordean tiliasiakas - ota Google Pay käyttöön mobiilipankissa

Nordean asiakkaille tuttu Mobiilipankki on helppo tapa aloittaa Google Payn käyttäminen. Varmista vain, että sinulla on viimeisin päivitys Mobiilipankista. Jos et vielä ole asentanut Mobiilipankkia puhelimeesi, pääset lataamaan sen puhelimesi sovelluskaupasta. 

  1. Avaa Mobiilipankki ja valitse maksukortti, jota haluat käyttää.
  2. Valitse Asetukset (mobiilipankin vanhemmissa versioissa Tiedot-kohta). Klikkaa ”Lisää Google Payhin”.
  3. Seuraa rekisteröinnin vaiheita ja hyväksy käyttöehdot.

Lataa myös Google Wallet - Hallinnoi korttejasi Google Payssa

Google Wallet -sovelluksessa voit valita, millä kortilla maksat, ja vaihtaa oletuskorttia. Voit myös aloittaa käytön ja aktivoida maksukortin suoraan Google Wallet -sovelluksessa.

  1. Avaa tai lataa Google Wallet -sovellus.
  2. Napauta ”Lisää +”-painiketta Maksu-välilehdellä ja syötä kortin tiedot.
  3. Seuraa ohjeita ja hyväksy palvelun käyttöehdot.
  4. Vahvista kortin rekisteröinti Nordean mobiilipankissa. Avaa Nordea Mobile -sovellus > valitse korttisi > Asetukset > Hallinnoi maksuvälineitä > vahvista Nordea ID -sovelluksella.

Näin maksat

Google Pay on nopea ja helppo maksutapa miljoonissa paikoissa – kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Nopea, helppo ja turvallinen.

Kaupoissa älypuhelimella

Google Pay toimii kaikkialla, missä lähimaksu on käytössä.

  • Jos summa on pieni, sinun tarvitsee vain herättää puhelimesi ja pitää sitä maksupäätteen lähellä. Ostoksesi veloitetaan oletusmaksukortilta.
  • Jos summa on suurempi, avaa laitteesi lukitus ja pidä laitetta maksupäätteen lähellä. Sinun ei tarvitse edes avata sovellusta. Ostoksesi veloitetaan oletusmaksukortilta.

Mikäli haluat tehdä ostoksesi jollain muulla kortilla kuin asettamallasi oletusmaksukortilla, avaa puhelimen lukitus ja avaa Google Pay -sovellus. Tämän jälkeen valitse kortti jolla haluat maksaa ja vie puhelin maksupäätteelle. Näin helppoa se on.

Nopeasti verkossa

Google Payllä voit maksaa muutamalla nopealla napautuksella sovelluksissa ja verkossa. Seuraa vain maksuprosessia – se on helppoa. Sinun ei tarvitse antaa maksutietoja.

Ota yhteyttä meihin

Private Banking -asiakkaaksi?

0800 19 89 89 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu