Ota käyttöön Google Pay

Google Pay löytyy lähes kaikista Android-puhelimista ja useista eri älykelloista. Se on nopea tapa maksaa ostokset kaupassa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay toimii kuin lähimaksu: avaa vain puhelimesi lukitus ja vie se maksupäätteen lähelle.

Google Pay on nopea ja kätevä maksutapa

Google Pay on nopea ja helppo tapa hoitaa korttimaksuja Android-laitteella. Maksaminen on nyt helppoa ja nopeaa, teitpä ostoksia tavaratalossa, suosikkikahvilassasi tai verkossa. Google Pay toimii kaikkialla, missä lähimaksaminen on käytössä – tunnistat sen maksupäätteen lähimaksusta kertovasta kaarisymbolista. 

Maksaminen Google Payn avulla on turvallista 

Kun käytät puhelintasi maksamiseen kaupoissa, Google Pay ei lähetä debit-korttisi tai luottokorttisi numeroa maksun mukana. Sen sijaan käytetään virtuaalista tilinumeroa, joka sisältää tarvittavat tiedot – korttisi tiedot pysyvät turvassa.

Kolme helppoa tapaa aloittaa

Nordean tiliasiakkaille Google Pay on helppo ottaa käyttöön tutussa mobiilipankissa. Mutta se onnistuu yhtä helposti myös Nordea Wallet tai Google Pay -sovelluksien kautta. Google Pay -sovelluksella voit hallita lisäämiäsi kortteja, ja se onkin hyvä ladata puhelimeen joka tapauksessa.

1. Olet Nordean tiliasiakas - ota Google Pay käyttöön mobiilipankissa

Nordean asiakkaille tuttu Mobiilipankki on helppo tapa aloittaa Google Payn käyttäminen. Varmista vain, että sinulla on viimeisin päivitys Mobiilipankista. Jos et vielä ole asentanut Mobiilipankkia puhelimeesi, pääset lataamaan sen puhelimesi sovelluskaupasta. 

 1. Avaa Mobiilipankki ja valitse maksukortti, jota haluat käyttää.
 2. Klikkaa ”Lisää Google Payhin”.
 3. Seuraa rekisteröinnin vaiheita ja hyväksy käyttöehdot.

2. Sinulla on Nordean myöntämä kortti - ota käyttöön Nordea Walletissa

Nordea Wallet on hyödyllinen sovellus. Näet siitä helposti, missä käytät korttejasi ja mihin rahasi kuluvat. Nordea Walletin avulla otat Google Payn käyttöön kätevästi. Varmista vain, että sinulla on käytössä sovelluksen viimeisin päivitys tai lataa se puhelimeesi.

 1. Avaa Nordea Wallet ja valitse maksukortti, jota haluat käyttää.
 2. Klikkaa ”Lisää Google Payhin”.
 3. Seuraa rekisteröinnin vaiheita ja hyväksy käyttöehdot.

3. Lataa myös Google Pay - Hallinnoi korttejasi Google Payssa

Google Pay -sovelluksessa voit valita, millä kortilla maksat, ja vaihtaa oletuskorttia. Voit myös aloittaa käytön ja aktivoida maksukortin suoraan Google Pay -sovelluksessa.

 1. Avaa tai lataa Google Pay -sovellus.
 2. Napauta ”Lisää +”-painiketta Maksu-välilehdellä ja syötä kortin tiedot.
 3. Seuraa ohjeita ja hyväksy palvelun käyttöehdot.
 4. Vahvista kortin rekisteröinti Nordea Wallet -sovelluksessa.

Näin maksat

Google Pay on nopea ja helppo maksutapa miljoonissa paikoissa – kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Nopea, helppo ja turvallinen.

Kaupoissa älypuhelimella

Google Pay toimii kaikkialla, missä lähimaksu on käytössä.

 • Jos summa on pieni, sinun tarvitsee vain herättää puhelimesi ja pitää sitä maksupäätteen lähellä. Ostoksesi veloitetaan oletusmaksukortilta.
 • Jos summa on suurempi, avaa laitteesi lukitus ja pidä laitetta maksupäätteen lähellä. Sinun ei tarvitse edes avata sovellusta. Ostoksesi veloitetaan oletusmaksukortilta.

Mikäli haluat tehdä ostoksesi jollain muulla kortilla kuin asettamallasi oletusmaksukortilla, avaa puhelimen lukitus ja avaa Google Pay -sovellus. Tämän jälkeen valitse kortti jolla haluat maksaa ja vie puhelin maksupäätteelle. Näin helppoa se on.

Nopeasti verkossa

Google Payllä voit maksaa muutamalla nopealla napautuksella sovelluksissa ja verkossa. Seuraa vain maksuprosessia – se on helppoa. Sinun ei tarvitse antaa maksutietoja.

Google Pay - aloita käyttö!

Nordea Walletissa Avautuu uuteen ikkunaan

Private Banking -asiakkaaksi?  

Ota yhteyttä meihin

0200 3000 (pvm/mpm*)

*paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu