Nio fördelar med Private Banking

En personlig rådgivare

Din rådgivare i Private Banking har förmögenhetsförvaltning som yrke och är din huvudsakliga kontaktperson. Med din rådgivare diskuterar du hur din förmögenhet ska förvaltas utifrån dina behov och din finansiella situation. Han eller hon kan också sätta dig i kontakt med utvalda experter i Nordea. Hos oss får du också konkurrenskraftiga Family Office-tjänster.

Läs mer om personlig rådgivning

Hela din förmögenhet beaktas

Vi beaktar hela din förmögenhet – även bolag, krediter, pensionsavsättningar, fastigheter och så vidare – när vi strukturerar och ger råd om hur du kan få dina tillgångar att växa. Allt för att de ska utvecklas och tillgodose dina behov och önskemål, genom hela livet.

Läs mer om förmögenhetstjänster

De bästa vardagslösningarna

Vi gör vardagen lättare för dig och din familj genom att erbjuda bekväma banktjänster, såsom olika lösningar för betalningar och högklassiga kreditkort. Om du vill låna till bostad eller något annat ändamål hjälper vi dig, såväl för din egen räkning som för ditt företags. Du når vår kundservice med ett enkelt telefonsamtal och du kan enkelt kommunicera med oss även online.

Läs mer om dagliga banktjänster

Marknadsnyheter och inspiration

Utöver att du har kontakt med din placeringschef kan du träffa våra experter vid olika träffar, evenemang och webbinarier för kunder. Vi ger dig aktuella marknadsöversikter, kommentarer och rapporter som hjälper dig att hålla dig uppdaterad och stöttar dig i dina placeringsbeslut.

Läs mer och håll dig uppdaterad

Förmögenhetsplanering – Wealth Planning

Planering och rådgivning kring förmögenhetsförvaltning kan också handla om frågor som har att göra med avgörande livshändelser och förändringar. Vi har många kunniga experter till hands för både dig själv, din familj och ditt företag, exempelvis familjerättsjurister, försäkringsspecialister, affärsjurister, aktiemäklare och ränteförvaltare - för att bara nämna några.

Läs mer om vad vi erbjuder

Hållbara investeringar

Går det att placera på ett hållbart sätt och bidra till en bättre värld – och samtidigt få bra avkastning? Vi menar att det är möjligt, och inte bara det. Varje hållbart val du gör som placerare kan få stor effekt. I synnerhet på lång sikt, som vid ett pensionssparande, eller när du planerar för nästa generation.

Läs mer om hållbara investeringar

Kontakta oss

Vill du bli Private Banking-kund?

0200 5000 (lna/msa*)

* lokalnätsavgift/mobilsamtalsavgift