Exklusiva erbjudanden

Våra ebjudanden för resor, shopping eller olika upplevelser. 

Erbjudanden för shopping
Erbjudanden för resor

Erbjudanden för shopping

The Bicester Village Shopping Collection

Shoppa exklusiva varumärken, såsom Anya Hindmarch, Bally, Dior Homme och Stella McCartney, i över 1 000 butiker på köpcentret Villages. 

Erbudandet för dig

  • Du får 15 procent på shoppingpaket, chaufförstjänst, Shopping Express-bussbiljetter och tillträde till VIP-lounge.

Lös in erbjudandet här.Öppnas i nytt fönster

Erbjudanden för resor

Onefinestay

Onefinestay tillhandahåller förstklassig övernattning i de lyxigaste lägenheterna i över 40 destinationer runt om i världen. Vare sig du är ute efter en strandvilla i Karibien eller ett småhus i en europeisk kulturhuvudstad hittar du noga utvalda, rymliga, personliga och bekväma alternativ för boende. Vi städar och förbereder din lägenhet alltid innan du anländer. Du kan skräddarsy din vistelse – vårt serviceteam är alltid anträffbart och ser till att du får en utmärkt upplevelse. Onefinestay är det enda bolaget som själv inspekterar alla lägenheter.

Erbjudanden för dig

Innehavaren av Mastercard-kort får 10 procent rabatt på alla bokningar med koden MCGLOBAL i den andra fasen av bokningsprocessen eller genom att ange koden i samband med bokning per telefon.

Heathrow Express

Heathrow Express är den snabbaste transfern mellan stationerna Heathrow Central* och Paddington i London. Vår tjänst omfattar en direktförbindelse med expresståg, bekväma säten, gott om bagageutrymme och trådlös internetuppkoppling. Dessutom får barn under 15 år åka GRATIS** i sällskap med en vuxen som betalar fullt pris.

* Terminalerna 2 och 3 på Heathrow.

**Läs villkoren på webbplatsen heathrowexpress.com/kidstravelfreeÖppnas i nytt fönster.

Erbjudanden för dig

Med Nordea Platinum- och Nordea Black-kort får du 12 procent rabatt på Express- och Business First-tågbiljetter. 

Disneyland® Paris – erbjudande 1

Bege dig till en magisk resa med guide och upplev de fängslande nöjesparkerna Disney® Parks. Under din resa hör du om Walts inspirationskällor, varför han valde vissa teman och hur hans vision lever vidare ännu idag.

Erbjudanden för dig

En guidad tur: En guidad tur i högst två timmar (högst 10 deltagare). Dessutom kommer Mastercard-kortinnehavaren till en attraktion utan att köa och gratis till en show.

VIP-tur: En tur som tar fem timmar (högst 10 deltagare) och omfattar en egen guide, personlig service (t.ex. restaurangbokning) och tillträde till attraktionerna i båda Disney-parkerna. Då en Mastercard-kortinnehavare köper ett VIP-paket får hen besöka parken en extra timme.

  • Lös in erbjudandet här: Boka på serviceställena vid City Hall (Disneyland® Park) eller Studio Services (Walt Disney Studios® Park) och betala med ditt Mastercard®-kort.

Disneyland® Paris – erbjudande 2

Mastercard-kortinnehavaren får en bra sittplats på en show på utvalda teatrar på Disney® Parks under sitt besök på Disneyland® Paris. Erbjudandet gäller för en kortinnehavare och fyra medbesökare av vilka minst en måste vara vuxen. 

Erbjudanden för dig

Mastercard-kortinnehavaren får en bra sittplats på en show på Disney* Park Theatre.

  • Lös in erbjudandet här: Visa upp ditt Mastercard-kort på serviceställena vid City Hall eller Studio Services (kolla tillgänglighet) och visa din biljett för teaterpersonalen minst 30 minuter innan showen börjar.