KasvuOpen

Carpenter sawing plank 

KasvuOpen 2017 – kiihdyttää yrityksesi kasvuun! Yrittäjä, tule mukaan!

Katso kiertuepaikkakunnat
Avautuu uuteen ikkunaan
KasvuOpen Kasvun ABC KasvuOpen

Tervetuloa aitiopaikalle suomalaisiin kasvuyrityksiin

Unelmointi on sallittua, jopa suotavaa - erityisesti yrittäjälle, onhan Suomen tulevaisuus rakennettu yrittäjien unelmien varaan. Kasvu Open on kasvuyrittäjyyskilpailu ja sparrausprosessi kaikenlaisille kasvusta kiinnostuneille yrityksille.

Kasvu Open haastaa suomalaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä uudistamaan ja kasvattamaan omaa liiketoimintaansa kansainvälisiin mittoihin. Se tarjoaa osallistuville yrityksille keinot kasvun uralle, kokoamalla suuren verkoston kasvun osaajia yrityksen tueksi.

Olemme mukana sparraamassa.

Tule tapaamaan meitä Kasvu Open –tilaisuuksiin. Tapahtumapaikkakunnat löydät täältä Avautuu uuteen ikkunaan.

Kasvun ABC

Kasvun ABC

Kasvu voi yritykselle syntyä uudesta liikeideasta, nykyisen tuotteen kehittämisestä, kansainvälistymisestä tai vaikkapa omistajanvaihdoksen kautta. Riippumatta siitä mistä ponnistat tarvitsee yrityksesi kasvun alustaksi vakaan pohjan ja vahvat kumppanit. Haluamme tukea sinua kumppanina sekä edistää suunnitelmiesi toteutumista kasvua tavoitellessasi. Tarjoamme sinulle mm. seuraavia ratkaisuja:

Tehokas taloushallinto
Yhdessä voimme varmistaa, että yrityksesi laskutustavat tuovat rahat yrityksesi tilille nopeasti ja asiakkaillasi on käytettävissään riittävästi vaihtoehtoja maksamiseen. Oikealla maksuratkaisulla voi maksu olla tililläsi jo ennen kuin tavara lähtee ovestasi.
 
Riskienhallinta
Yrittäjänä vahvin voimavarasi ovat ihmiset: sinä ja työntekijäsi. Mitä tapahtuu, jos avainhenkilösi ei olekaan käytettävissäsi? Ulkomaankaupassa voi yrityksesi kannattavuus olla voimakkaasti riippuvainen mm. valuuttakurssien muutoksesta tai muista markkinariskeistä. Autamme sinua tunnistamaan siihen liittyvät riskit ja varautumaan niihin valitsemallasi tavalla.

Investointien rahoitus
Kasvu edellyttää usein rahoitusta. Me autamme sinua kertomalla mihin asioihin rahoittajat ja sijoittajat kiinnittävät huomiota, sekä miten voit itse vaikuttaa yrityksesi kiinnostavuuteen rahoittajan silmin. Joustava ja monipuolinen rahoitusratkaisu löytyy myös usein yhdessä yhteistyökumppaneidemme, kuten Finnvera, kanssa.

Jokainen kasvava yritys tarvitsee vakaan pohjan, jonka päälle rakentaa liiketoimintaa. Tule siis tapaamaan meitä Kasvu Open –tilaisuuksiin! Tapahtumapaikkakunnat löydät täältä Avautuu uuteen ikkunaan.