Joukkorahoitus

Nordea ja Invesdor ovat luoneet kasvuyrityksille rahoitusmahdollisuuden, jonka tavoitteena on tehostaa vaihtoehtoisten rahoitusratkaisujen saatavuutta suomalaisille kasvuyrityksille aivan uudella tavalla.

Edut yrittäjälle

Nordea ja Invesdor tarjoavat yhteistyössä yrityksellesi seuraavat mahdollisuudet:

  • Invesdor järjestää yrityksellesi joukkorahoituskierroksen, sijoittajien tavoittamisen ja digimarkkinoinnin palvelut tukenaan pohjoismaiden johtava digitaalinen varainhankinnan alusta.
  • Nordea tarjoaa yhteistyössä asiakkailleen rahoituksen asiantuntijapalvelun, mahdollisuuden ehdolliseen lainalupaukseen kerätyn oman pääoman suhteen tai lyhennysvapaan ajanjakson kasvun edistämiselle.
  • Mahdollisuus näkyä Nordean omissa kanavissa kampanjan aikana.

Crowdfunding eli joukkorahoitus

Joukkorahoitus tarkoittaa sitä, että yksittäiset ihmiset osallistuvat yrityksesi rahoitukseen nettialustan välityksellä saaden vastineeksi yrityksesi osakkeita. Se sopii sekä startupeille että vakiintuneemmille yrityksille, jotka haluavat laajentaa omistuspohjaansa. 

 

Joukkorahoituskampanjan avulla voit lähestyä laajaa joukkoa mahdollisia rahoittajia samanaikaisesti. Monet nykypäivän sijoittajat haluavat sijoittaa yrityksiin myös arvopohjaisista syistä tai olla mukana omaa kotiseutuansa elävöittävissä tarinoissa. Nordean rahoituksen asiantuntijuuden ja Invesdorin järjestämän joukkorahoituksen avulla tuomme yhteen rahoitusta hakevat yritykset juuri oikeanlaisten sijoittajien kanssa.

Invesdor lyhyesti

Invesdor on Helsingissä vuonna 2012 perustettu finanssiteknologiayritys (fintech), joka tekee kasvurahoitukseen osallistumisesta helppoa ja reilua kaikille. Se ylläpitää verkossa toimivaa sijoitusalustaa, jolla kunnianhimoiset eurooppalaiset kasvuyritykset ja kansainväliset sijoittajat kohtaavat. Alustalla on järjestetty yli 130 onnistunutta rahoituskierrosta ja sitä käyttää yli 40 000 sijoittajaa yli 80 maasta. 

Invesdorin asiakkaisiin lukeutuu sekä pörssilistaamattomia että -listattuja yhtiöitä Suomesta, Ruotsista, Isosta-Britanniasta, Norjasta ja Tanskasta. Invesdorilla on toimistot Helsingissä ja Tukholmassa.

 

Lue lisää InvesdoristaAvautuu uuteen ikkunaan

Vastuuvapauslauseke

Nordea ja Invesdor ovat luoneet yhteistyömallin, jonka tavoitteena on auttaa Nordean Startup & Growth -segmentin asiakkaita sopivien rahoitusvaihtoehtojen ja -kanavien löytämisessä. Nordea voi antaa näille asiakkaille ehdollisen luottopäätöksen tai muun käyttöpääoman tehostamiseen liittyvän edun, joiden toteutuminen riippuu esimerkiksi siitä, saadaanko Invesdorin alustan kautta hankittua riittävästi osakepääomaa. Nordean myöntämä laina voidaan nostaa lainaehtojen mukaisesti, jos sovittu vähimmäismäärä osakepääomaa on saatu hankittua ja sitä koskeva ilmoitus on tehty kaupparekisteriin. Yksityiskohtaisia tietoja mahdollisesta lainajärjestelystä on saatavilla kampanjasivuilta. Nordea ei tarjoa tämän palvelun yhteydessä arvopapereita eikä jaa niitä. Nordea ei anna tämän palvelun yhteydessä sijoitusneuvontaa tai -suosituksia.