Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Hae lyhennysvapaata yrityslainaan, taloyhtiölainaan tai Nordea Rahoituksen tuotteisiin koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi

Haluamme auttaa ja tukea asiakkaitamme sekä hyvinä että huonoina aikoina. Siksi tarjoamme väliaikaisen lyhennysvapaan 3 tai 6 kuukaudeksi pienille ja keskisuurille yritysasiakkaille, joiden takaisinmaksukykyyn vaikuttaa koronaviruksen tilanne. Alla olevilla lomakkeilla voit hakea lyhennysvapaata yrityslainaasi, taloyhtiölainaan ja/tai Nordea Rahoituksen myöntämiin leasing- ja osamaksusopimuksiin. 

Mitä tämä tarkoittaa? Lyhennysvapaan lisääminen yrityslainaan tarkoittaa, että maksat lainasta pelkän koron ja lainanhoitokustannukset tietyn ajan (valintasi mukaan joko 3 tai 6 kuukautta). Lyhennysvapaa toteutetaan tilanteesta riippuen joko nykyisen laina-ajan puitteissa tai laina-aikaa pidentäen. Tämä on meidän tapa auttaa yrityksiä, jotka kamppailevat likviditeetin kanssa vaikeina aikoina. 

Kuinka lyhennysvapaata haetaan? Täytä jokin alla olevista lomakkeista.

Lyhennysvapaan saamiseksi tulee asiakkaamme hakea lyhennysvapaata viimeistään 5 pankkipäivää ennen lainanlyhennyksen päivämäärää. 

Huomioithan, että emme ole yhteydessä sinuun erikseen, ellei hakemukseen tarvita lisätietoja. Saat vahvistuksen lyhennysvapaan hyväksymisestä ja voimaan tulemisesta Yrityksen asiakirjat-palveluun. 

Mikäli haluat hakea samalla käyttöpääomarahoitusta 10 000 euroa tai enemmän, täytä hakemus painamalla tästä.

Mikäli haluat hakea samalla käyttöpääomarahoitusta alle 10 000 euroa, täytä hakemus painamalla tästä.

Voit myös hakea lyhennysvapaan pidennystä, mikäli olet jo hakenut 3 kuukauden mittaisen lyhennysvapaan ja haluat nyt pidentää lyhennysvapaan 6 kuukauteen.

Hae lyhennysvapaata yrityslainaan

Tarjoamme väliaikaisen lyhennysvapaan 3 tai 6 kuukaudeksi yritysasiakkaille, joiden takaisinmaksukykyyn vaikuttaa koronaviruksen tilanne.

Hae täältä

Lyhennysvapaa taloyhtiölainaan

Tarjoamme lyhennysvapaita kuukausia myös taloyhtiöasiakkaillemme, jotka tarvitsevat apuamme koronavirustilanteen takia.

Hae lyhennysvapaata taloyhtiölainaan

Lyhennysvapaa asuntolainaasi

Nordealla on erityinen vastuu tukea asiakkaita ja yhteiskuntaa vaikeina aikoina. Olemme päättäneet tarjota lyhennysvapaita kuukausia henkilö- ja yritysasiakkaillemme, jotka tarvitsevat apuamme koronavirustilanteen takia.

Katso ohjeet lyhennysvapaan hakemiseen