Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Käyttöpääoman rahoitushakemus alle 10 000 euroa koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi

Tällä hakemuksella voit hakea käyttöpääomarahoitusta alle 10 000 euron tarpeeseen ja lyhennysvapaata 3 kk tai 6kk yrityslainaasi.

Haluamme auttaa ja tukea asiakkaitamme sekä hyvinä että huonoina aikoina. Siksi tarjoamme väliaikaisen lyhennysvapaan 3 tai 6 kuukaudeksi pienille ja keskisuurille yritysasiakkaille, joiden takaisinmaksukykyyn vaikuttaa koronaviruksen tilanne. Tarjoamme myös käyttöpääoman rahoitusta niille asiakkaillemme, joille koronavirus on aiheuttanut kassavajetta. 

Lyhennysvapaan saamiseksi tulee asiakkaamme hakea lyhennysvapaata viimeistään 5 pankkipäivää ennen lainanlyhennyksen päivämäärää. Huomioithan, että emme ole yhteydessä sinuun erikseen, ellei hakemukseesi tarvita lisätietoja. Saat vahvistuksen lyhennysvapaan hyväksymisestä ja voimaan tulemisesta Yrityksen asiakirjat-palveluun. 

HUOM. sinun ei tarvitse allekirjoittaa sopimusta lyhennysvapaasta erikseen Yrityksen Asiakirjat-palvelussa, lyhennysvapaa tulee automaattisesti voimaan käsiteltyämme hakemuksesi.

Mikäli haluat hakea pelkästään lyhennysvapaata, paina tästä.

Mikäli haluat hakea käyttöpääomarahoitusta enemmän kuin 10 000 euroa, paina tästä.

Kun olet lähettänyt hakemuksesi, lähetäthän yrityksesi viimeisimmän tilinpäätöksen Nordea Omapostin välityksellä, jotta hakemuksesi voidaan käsitellä. Mikäli kyseessä on uusi yritys, lähetäthän liiketoimintasuunnitelman.

Hakemuksen käsittelyaika lyhenee, mikäli dokumentit on lähetetty rahoitushakemuksen yhteydessä. Rahoituspäätöstä ei voida antaa ilman tuoreimpia taloustietoja (tuloslaskelma ja tase).

Pääset kirjautumaan Nordea Omapostiin tästä. Valitse "uusi viesti" ja valitse aiheeksi "lainat". Kirjoita uuden viestin otsikoksi "Yrityksen rahoitushakemuksen liitteet".

Voit tarkistaa yrityksen lainan numeron verkkopankistasi tai lainasopimuksesta. Yrityksen joustoluoton numeron voit tarkistaa yrityksen mobiilipankista tai lainasopimuksesta.

Lyhennysvapaan 3 kk tai 6 kk lisääminen yrityslainaan on maksutonta.