Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Hae käyttöpääomarahoitusta ja/tai lyhennysvapaata koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi

Käyttöpääomarahoituksen ja lyhennysvapaan hakeminen

Perjantaina 20.3. julkaistiin hallituksen merkittävä tukipaketti yrityksille koronavirusepidemiaan liittyen. Koronaviruksen aiheuttamiin käyttöpääomatarpeisiin vastataan mm. Finnvera-takauksin. 

Varmistathan, että käytössäsi on yritysasiakkaan tunnuslukusovellus ja yhtiösi kaupparekisteritiedot ovat ajan tasalla. Näin voit hoitaa luottoneuvottelun verkkotapaamisena ja allekirjoittaa luottoasiakirjat sähköisesti Yrityksen asiakirjat -palvelussamme. 

Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuslukusovellusta käytössäsi, katso ohjeet sovelluksen lataamiseen täältä.

Mikäli haluat hakea vain lyhennysvapaata, valitse pelkkä lyhennysvapaahakemus (laatikko numero 1). 

Voit hakea lyhennysvapaata olemassa olevaan yrityslainaasi käyttöpääomarahoituksen kanssa samalla hakemuksella (laatikot 2 ja 3). 

Jos haet rahoitusta investointeihin tai käyttöpääomaksi yli 10 000 euroa tai et ole vielä Nordean yritysasiakas ja haluat hakea rahoitusta, valitse laatikko numero 4. 

Mikäli olet Nordean yritysasiakas ja haluat hakea rahoitusta yli 150 000 euroa tai olet Nordean Yrityspankin tai Startup&Growth-yksikön asiakas, ethän täytä erikseen alla olevia lomakkeita vaan katso ohjeet laatikosta 5. 

1. Hae lyhennysvapaata yrityslainaan

Voit hakea lyhennysvapaan 3 tai 6 kuukaudeksi yrityslainaasi, leasing- tai osamaksusopimukseesi. Voit hakea samalla hakemuksella lyhennysvapaata useampaan lainaan.

Hae täältä

2. Käyttöpääoman rahoitushakemus alle 10 000 euroa

Tällä hakemuksella voit hakea alle 10 000 euron luottoa sekä halutessasi lyhennysvapaata olemassa olevaan yrityslainaasi.

Hae täältä

3. Käyttöpääoman rahoitus Finnveran takauksella

Tällä hakemuksella voit hakea luottoa 10 000 - 150 000 euroa sekä halutessasi lyhennysvapaata olemassa olevaan yrityslainaasi.

Hae täältä

4. Muu rahoitus

Tällä hakemuksella voit hakea rahoitusta yrityksesi investointeihin ja muihin tarpeisiin. Hakemuksella voit hakea rahoitusta myös yritykselle, joka ei vielä ole Nordean asiakas.

Hae rahoitusta täältä

5. Yrityspankki- ja Startup&Growth-asiakkaat

Mikäli olet Nordean yritysasiakas ja haet rahoitusta yli 150 000 euroa, olet Nordean Yrityspankin tai Startup & Growth-yksikön, asiakas tai haet Euroopan Investointirahaston InnovFin-takausta koronan aiheuttamaan käyttöpääoman rahoitustarpeeseen, olethan suoraan yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi.