Yrittäjän monipuoliset rahoitusvaihtoehdot

Toimiakseen tehokkaasti yritys, toimialasta tai koosta riippumatta, tarvitsee aika ajoin lainarahoitusta. Rahoitustarve on yleensä suurin yritystä perustettaessa, mutta kilpailukyky edellyttää investointeja myöhemminkin. Rahoitusratkaisuja miettiessäsi selviät helpoimmalla, kun olet yhteydessä Nordeaan.

Käyttöpääoma Investointien rahoitus Erityisrahoituslähteet Luoton vakuudet Käyttöpääoma

Käyttöpääomaa juokseviin menoihin

Kun tulot ja menot ajoittuvat eri aikaan, joustava ratkaisu on luotollinen tili, Yrityksen Joustoluotto tai laina. Saat rahoituspäätöksen nopeasti ja joustavasti konttoristamme. Nordean kautta sinulla on mahdollisuus myös Finnveran takaukseen, jolloin tarvitset vähemmän omia vakuuksia lainallesi tai luotolliselle tilillesi.

Laskuluotolla saat myyntisaatavia vastaan luottolimiitin ja samalla kattavan palvelupaketin. Reskontran hoito ja perintä tehostavat yrityksen taloushallintoa ja pienentävät samalla riskejä.

Lue lisää käyttöpääomatuotteistamme

Investointien rahoitus

Investointien rahoitus

Investoinnit tukevat yrityksesi toiminnan kehittämistä ja kasvua. Usein ne ovat myös edellytys kilpailukyvyn säilyttämiseksi. Investoinneilla tarkoitetaan esim. koneiden, laitteiden ja toimitilojen hankintaa.

Lainaan on mahdollista saada vakuudeksi Finnveran takaus. Hankintarahoituksessa ja leasingissä hankittava kohde riittää yleensä vakuudeksi.

Lue lisää ratkaisuistamme yrityksesi investointitarpeiden rahoittamiseen

Erityisrahoituslähteet

Erityisrahoituslähteet

Meidän kauttamme saat käyttöösi myös pankin ulkopuolisia rahoituspalveluja. Voit saada esimerkiksi Finnveran takauksen lainallesi tai luotolliselle tilillesi.

Lisätietoa: FinnveraAvautuu uuteen ikkunaan ja TekesAvautuu uuteen ikkunaan.

Luoton vakuudet

Mitä luoton vakuudeksi?

Yrityksesi tulevaisuudennäkymät ja maksukyky ovat rahoituspäätöksen tärkeimmät perusteet. Lisäksi tarvitaan vakuus siltä varalta, että kassavirta ei riitä luoton maksuun. Luoton vakuutena voidaan normaalien reaalivakuuksien (esim. asunto tai kiinnitys) lisäksi käyttää myös yrityskiinnitystä tai takausta. Myös Finnveran takaukset voivat kattaa merkittävän osan luoton vakuuksista.