Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Työeläkevakuutukset

Työeläkevakuutus kerryttää eläkettä yrittäjälle ja työntekijälle. Yrittäjän YEL-vakuutus ja työntekijän TyEL-vakuutus ovat osa lakisääteistä sosiaaliturvaa. Varma on kumppanimme työeläkeasioissa ja vakavaraisin työeläkeyhtiö.

Yrittäjän YEL-vakuutus kasvattaa yrittäjän eläkepottia ja on yrittäjän sosiaaliturvan perusta. Työntekijän TyEL-vakuutus turvaa työntekijöiden eläkkeet. Saat Varmasta lakisääteiset YEL- ja TyEL-vakuutukset. Varma turvaa eläkkeesi vastuullisesti.

Nordean työeläkevakuuttamisen kumppani on Varma, joka on vakavaraisin työeläkeyhtiö. Haluamme yhdessä tarjota asiakkaillemme parasta palvelua. 

Varman asiakkuus tarjoaa sinulle:

  • Markkinoiden edullisimman TyEL-vakuutuksen – Varman asiakashyvitykset ovat olleet alan parhaat jo 12 perättäistä vuotta 
  • Asiakkaiden jo useana vuonna peräkkäin palkitseman asiakaspalvelun – sinulle vastaa aina asiantuntija!
  • Sujuvan asiointipalvelun, jossa hoidat vakuutus-, eläke- ja työkykyasiasi vaivattomasti missä ja milloin tahansa
  • Asiantuntijan tukea ja ratkaisuja työkyvyn johtamiseen.

Varma hoitaa eläkevakuutuksesi

Anna Varman hoitaa yrityksesi työeläkevakuutusasiat, niin voit itse keskittyä omaan työhösi. Varman palkitun asiakaspalvelun tavoitat arkisin klo 8–17 numerosta 010 192 100 tai Varman chatissa klikkaamalla tästäAvautuu uuteen ikkunaan.

 

glassblower close up small overlay

YEL-vakuutus yrittäjän turvaksi

YEL-vakuutus on yrittäjän sosiaaliturvan perusta ja näin ollen yrittäjän tärkein vakuutus. YEL-vakuutus kerryttää sinulle eläkettä ja YEL-työtulon perusteella lasketaan esimerkiksi Kelan sairaus- ja vanhempainpäivärahat. YEL-maksut määräytyvät työpanoksesi arvon eli YEL-työtulon perusteella. Työtulo on syytä arvioida alusta alkaen oikein ja päivittää aina tarvittaessa, koska sillä turvaat toimeentulosi esimerkiksi saadessasi perheenlisäystä tai työttömyyden sattuessa. 

Jokainen aloittava yrittäjä saa YEL-maksuista 22 % alennuksen ensimmäisen neljän vuoden ajan. Muistathan myös, että YEL-maksut ovat kokonaisuudessaan verovähennyskelpoisia. 

Arvioi Varman YEL-laskurin avulla työtulosi oikea taso.Avautuu uuteen ikkunaan

Muista vakuuttaa työntekijäsi

TyEL-vakuutus turvaa työntekijöidesi eläkkeet. Työnantaja vakuuttaa työntekijänsä TyELin mukaan ja huolehtii oikeiden ansioiden ilmoittamisesta tulorekisteriin heti palkanmaksun jälkeen. Työeläkevakuuttamisen kumppanimme Varman TyEL-maksut ovat alan edullisimmat. Varma on tehokkain ja vakavaraisin työeläkeyhtiö, mikä takaa asiakkaille parhaat asiakashyvitykset eli vakuutusmaksualennukset. Lue lisää asiakashyvityksistä.Avautuu uuteen ikkunaan

Suomessa tehty työ vakuutetaan yleensä Suomessa työnantajan tai työntekijän kansalaisuudesta riippumatta. Suomesta ulkomaille lähetetty työntekijä tulee niin ikään yleensä vakuuttaa TyEL:n mukaan. Varman ulkomaanpalvelut paneutuvat puolestasi TyEL-vakuuttamiseen kansainvälisissä tapauksissa.

 

startup company small overlay

Hoida työeläkevakuutuksesi kuntoon yhteistyökumppanimme Varman kanssa!

Tule Varman asiakkaaksi Avautuu uuteen ikkunaan