Kysy Novalta Avautuu uuteen ikkunaan

Vauhtia ulkomaankauppaan

Haluatko saada yrityksesi viennin vetämään ja tuonnin sujumaan? Voimme auttaa yritystäsi saamaan enemmän myyntiä vähemmällä vaivalla ja jopa pienemmillä kustannuksilla – ja välttämään monet ulkomaankaupan sudenkuopat.

Avullamme saat ulkomaankaupan kukoistamaan

Hyödyt yrityksellesi

  • Lisää myyntiä
  • Säästä aikaa ja vaivaa
  • Säästä kustannuksissa
  • Estä kassan kuivuminen ja saa rahat käyttöösi nopeasti
  • Vältä yllätystappiot

Lisätietoja Yrityspalvelustamme.

Lisää myyntiä

Lisää myyntiä

Usein yritykset haluavat pelata vientikaupassa varman päälle. Jos vaadit asiakkailtasi etumaksun euroissa, on riski asiakkaan maksukyvystä minimoitu. Toisaalta silloin suuri osa mahdollisista kaupoista jää ehkä toteutumatta. 

Suurin riski ulkomaankaupassa on usein nimittäin se, ettei kauppa käy. Potentiaalisten asiakkaiden toiveita kannattaa siksi kuunnella. 

Useimmat asiakkaasi haluavat käydä kauppaa omassa valuutassaan ja maksavat mieluummin myöhemmin kuin etukäteen. Me voimme tarjota ratkaisuja, joilla sinun toiveesi ja asiakkaasi toiveet voidaan yhdistää: asiakkaan hinnat ovat vakaat, hän voi käyttää omaa valuuttaansa ja saada jopa maksuaikaa. Samalla sinä itse saat kuitenkin euroja riittävän nopeasti ja riskittömästi. 

Anna asiakkaalle turvaa 

Joskus asiakkaat vaativat kaupan ehtona lisätakeita siitä, että sinä myyjänä pystyt vastaamaan sitoumuksistasi. Me voimme tarjota niitä pankkitakausten muodossa. Nordea on yksi maailman vakavaraisimmiksi luokitelluista pankeista, ja siksi meidän antamamme takaukset voivat todella kallistaa vaa'an sinun eduksesi. 

Pidä asiakkaiden hinnat vakaina 

Kun annat asiakkaille hinnastot heidän valuutassaan, mieti jo valmiiksi miten mahdolliset valuuttakurssimuutokset siirretään hintoihin. Järkevintä on pitää langat omissa käsissä niin, että sinun ei tarvitse häiritä asiakkaitasi jatkuvilla hintamuutoksilla. Valuuttasuojauksilla voit vaimentaa kurssivaihteluita niin, että voit itse miettiä milloin hintoja kannattaa muuttaa etkä ole markkinoiden armoilla.

Säästä aikaa ja vaivaa
Säästä kustannuksissa
Rahat käyttöön nopeasti
Vältä yllätystappiot