Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

AutoFX IQ

Valuuttakauppojen visualisointi auttaa yrityksesi valuuttakassavirtojen analysointia ja arviointia. Nordean AutoFX IQ -neuvontapalvelun kautta saat selkeän näkymän ja konkreettisia suosituksia yrityksesi valuuttakauppaan. Voit hyödyntää palvelun tuottamia visuaalisia yhteenvetoja tehokkaiden valuuttastrategioiden kehittämisen apuna.

Analysoi ja ennakoi valuuttatiliesi kassavirtaa fiksun päätöksenteon tueksi

AutoFX IQ on Nordean lanseeraama valuuttakaupan neuvontapalvelu, joka tuo lisää selkeyttä yrityksesi valuuttakassavirtoihin, tehtyihin valuuttakauppoihin ja riskienhallintastrategioihin kuvaamalla niihin liittyvää tietoa visuaalisesti. AutoFX IQ:n avulla voit hakea tietoja tehdyistä valuuttakaupoista sekä tehdä ennusteita tulevista valuuttatoimista. Visualisoidut analyysit ja ennusteet sekä helpottavat päätöksentekoa että ovat hyvä perusta yrityksesi valuuttakauppasuunnitelmien ja valuuttastrategioiden kehittämiselle.  

Kuinka AutoFX IQ toimii?

Dataan pohjautuvaa analyysiä ulkomaankaupan tehostamiseen

AutoFX IQ analysoi ja visualisoi yrityksesi valuuttatapatumia. AutoFX IQ:n kautta on mahdollista myös havainnollistaa valittujen riskinhallintastrategioiden todennäköisiä vaikutuksia.

AutoFX IQ:n avulla voit hakea kassavirrasta tietoja yksilöitynä maksusuorituksen, tilin, valuutan tai vastapuolen mukaan. AutoFX IQ pystyy erottelemaan korkokustannukset, valuuttakaupan ja operatiivisen toiminnan kassavirrat sekä muut kassavirrat toisistaan.

AutoFX IQ:n näkymä on hyödyllinen tulevien kassavirtojen arvioimisessa ja havainnollistamisessa. Sen kautta voit havainnollistaa brutto- ja nettokassavirtoja eri valuutoissa, netottamismahdollisuuksia ja saavutettuja netottamisprosentteja.  Kuvaajien avulla yrityksesi pystyy tarkastelemaan kasvuvauhtiin, kausivaihteluihin sekä operatiiviseen toimintaan ja valuuttoihin liittyviä epävarmuustekijöitä valuuttakohtaisesti.

AutoFX IQ:n kautta on myös vaivatonta valvoa ja analysoida kuinka yrityksesi käytössä oleva valuuttakauppastrategia tai suojausohjelma vaikuttaa tehtyihin ulkomaan valuuttakauppoihin.  

AutoFX IQ:n käyttöliittymän kautta saat selkeitä ja helposti hyödynnettäviä yhteenvetoja jo tehdyistä valuuttakaupoista ja tulevaisuuden arvioista. Niistä saadun tiedon avulla sinun on helppo suunnitella ja parantaa yrityksesi ulkomaankaupankäyntiä.

AutoFX IQ neuvontapalvelu on käytettävissä Nordean AutoFX asiantuntijoiden kautta. 

AutoFX IQ:n hyödyt
Kenelle AutoFX IQ sopii?

Tutustu AutoFX IQ:n antamiin mahdollisuuksiin

Kysy kuinka voit käyttää AutoFX IQ -neuvontapalvelua ja kehittää tietoperusteisia valuuttakauppastrategioita, tehokkaasti ja helposti.

Avautuu uuteen ikkunaan

Lue myös nämä

Lisää valuuttakaupan automaatioon ja digitalisaatioon liittyviä artikkeleja.