Kysy chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Connect – joustava ja turvallinen verkkomaksualusta

Nordea Connect on verkkomaksualusta, jonka avulla asiakkaasi voivat maksaa ostoksensa haluamillaan maksutavoilla. Nordea Connectin avulla voit räätälöidä maksuprosessin juuri yrityksesi tai palvelusi näköiseksi ja pysyt aina tilanteen tasalla toimittamillamme kattavilla raporteilla ja analyyseilla maksutapahtumista.

Verkkokauppiaille kehitetty maksuratkaisu

Haluatko tarjota asiakkaillesi helpon ja hyvän ostokokemuksen verkossa? Nordea Connect on verkkokauppiaille kehitetty maksuratkaisu, joka sisältää nykyaikaisimmat maksutavat ja yksinkertaistaa maksuprosessia sekä verkkokaupan että asiakkaiden näkökulmasta.

Nordea Connect on joustava maksualusta, joka taipuu yrityksesi tarpeisiin. Saat käyttöösi Pohjoismaiden suosituimmat maksutavat yhdellä helpolla integraatiolla. Näin asiakkaasi voivat käyttää ostostensa maksamiseen juuri itselleen mieluisinta maksutapaa.  

Tiesitkö...

...että 48 prosenttia keskeytyneistä verkko-ostoksista johtuu odotettua kalliimmasta hinnasta? Kannattaa siis varmistaa, että verkkokaupan ostoskorissa näkyy koko hinta ennen kuin asiakas siirtyy maksuvaiheeseen. Näin et menetä asiakkaita ikävien yllätysten, kuten toimituskulujen tai muiden maksujen takia. 

Helppo integraatio ja suosituimmat maksutavat

Nordea Connect - kuva 1 

  • Voit toteuttaa Nordea Connectilla verkkokauppasi koko maksuprosessin tai täydentää sillä nykyistä maksuratkaisuasi – sinä päätät.
  • Verkkokauppasi konversio paranee, kun asiakkaasi voivat käyttää itselleen mieluisinta maksuvaihtoehtoa. Nordea Connect sisältää kaikki Suomen ja muiden Pohjoismaiden suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankkimaksut, korttimaksut, lasku- ja osamaksuvaihtoehdot sekä mobiililompakot MobilePay, Siirto, Apple Pay, Swish ja Vipps. 
  • Nordea Connect on yhteensopiva WooCommercen, Magenton ja muiden yleisimpien verkkokauppa-alustojen kanssa. 

Pysy tilanteen tasalla helposti ja nopeasti

 

Nordea Connect - kuva 3 

  • Kauppiasportaalin raporttien ja analyysien avulla saat helposti ja nopeasti yhteenvedon kaikista verkkokauppasi maksutapahtumista ja pysyt tilanteen tasalla.
  • Voit lisätä ja poistaa maksutapoja kätevästi sen mukaan, mitä maksutapoja haluat tarjota asiakkaillesi eri maissa
  • Saat myös ilmoituksia korkean riskin maksutapahtumista, jotta voit minimoida maksupetosten riskin. Voit myös luoda sääntöjä korkean riskin maksutapahtumien käsittelyä varten ja automatisoida näin verkkokauppasi riskienhallinnan  

Mitä Nordea Connect sisältää?

Nordea Connect - kuva 2 

  • Kaikki Pohjoismaiden käytetyimmät maksutavat yhdellä alustalla
  • Mahdollisuuden suunnitella verkkokaupallesi räätälöity maksuprosessi ja testata sitä
  • Kauppiasportaalin, josta saat yhteenvedon verkkokauppasi maksutapahtumista helposti ja nopeasti.

Kiinnostuitko joustavasta ja turvallisesta maksuratkaisustamme?

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja voimme yhdessä kartoittaa juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Täytä lomake Avautuu uuteen ikkunaan