Nordea Connect - Tarjoa asiakkaillesi mieluisin tapa ostaa

Nordea Connect -verkkomaksualusta tarjoaa asiakkaillesi kaikki Pohjoismaiden suosituimmat maksutavat yhdellä helpolla integraatiolla.

Pitävätkö asiakkaasi sosiaalista etäisyyttä? Ota Nordea Connect käyttöön ja tavoita asiakkaasi verkossa

Jos olet siirtämässä liiketoimintaasi verkkoon, Nordea Connect -verkkomaksualusta auttaa sinut alkuun. Sen avulla voit tarjota asiakkaillesi kaikki suosituimmat maksutavat yhdellä integraatiolla – myös mobiilimaksut, kuten Apple Payn ja Siirron. Autamme sinua käynnistämään liiketoiminnan verkossa ja olemme tukenasi koko asiakkuutesi ajan. 

Verkkokauppiaille kehitetty maksuratkaisu 

Haluatko tarjota asiakkaillesi helpon ja hyvän ostokokemuksen verkossa? Nordea Connect on verkkokauppiaille kehitetty maksuratkaisu, joka sisältää nykyaikaisimmat maksutavat ja yksinkertaistaa maksuprosessia sekä verkkokaupan että asiakkaiden näkökulmasta. Nordea Connect on joustava maksualusta, joka taipuu yrityksesi tarpeisiin. Saat käyttöösi Pohjoismaiden suosituimmat maksutavat yhdellä helpolla integraatiolla. Näin asiakkaasi voivat käyttää ostostensa maksamiseen juuri itselleen mieluisinta maksutapaa.  

Helppo integraatio ja suosituimmat maksutavat

Nordea Connect - kuva 1 

  • Voit toteuttaa Nordea Connectilla verkkokauppasi koko maksuprosessin tai täydentää sillä nykyistä maksuratkaisuasi – sinä päätät.
  • Verkkokauppasi konversio paranee, kun asiakkaasi voivat käyttää itselleen mieluisinta maksuvaihtoehtoa. Nordea Connect sisältää kaikki Suomen ja muiden Pohjoismaiden suosituimmat maksutavat, kuten verkkopankkimaksut, korttimaksut, lasku- ja osamaksuvaihtoehdot sekä mobiililompakot MobilePay, Siirto, Apple Pay, Swish ja Vipps. 
  • Nordea Connect on yhteensopiva WooCommercen, Magenton, Nordic Peakin ja muiden yleisimpien verkkokauppa-alustojen kanssa. 

Pysy tilanteen tasalla helposti ja nopeasti

 

Nordea Connect - kuva 3 

  • Kauppiasportaalin raporttien ja analyysien avulla saat helposti ja nopeasti yhteenvedon kaikista verkkokauppasi maksutapahtumista ja pysyt tilanteen tasalla.
  • Voit lisätä ja poistaa maksutapoja kätevästi sen mukaan, mitä maksutapoja haluat tarjota asiakkaillesi eri maissa
  • Saat myös ilmoituksia korkean riskin maksutapahtumista, jotta voit minimoida maksupetosten riskin. Voit myös luoda sääntöjä korkean riskin maksutapahtumien käsittelyä varten ja automatisoida näin verkkokauppasi riskienhallinnan  

Mitä Nordea Connect sisältää?

Nordea Connect - kuva 2 

  • Kaikki Pohjoismaiden käytetyimmät maksutavat yhdellä alustalla
  • Mahdollisuuden suunnitella verkkokaupallesi räätälöity maksuprosessi ja testata sitä
  • Kauppiasportaalin, josta saat yhteenvedon verkkokauppasi maksutapahtumista helposti ja nopeasti.

Hups! Jos haluat nähdä tällaista sisältöä, hyväksy ensin Nordean markkinointievästeet

Kiinnostuitko joustavasta ja turvallisesta maksuratkaisustamme?

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja voimme yhdessä kartoittaa juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

Täytä lomake Avautuu uuteen ikkunaan