Kysy heti chatissa Avautuu uuteen ikkunaan

Yrittäjän monipuoliset rahoitusvaihtoehdot

Toimiakseen tehokkaasti yritys, toimialasta tai koosta riippumatta, tarvitsee aika ajoin lainarahoitusta. Rahoitustarve on yleensä suurin yritystä perustettaessa, mutta kilpailukyky edellyttää investointeja myöhemminkin. Rahoitusratkaisuja miettiessäsi selviät helpoimmalla, kun olet yhteydessä Nordeaan.

Käyttöpääoma

Kun tulot ja menot ajoittuvat eri aikaan, joustava ratkaisu on luotollinen tili, Yrityksen Joustoluotto tai laina. Saat rahoituspäätöksen nopeasti ja joustavasti konttoristamme. Nordean kautta sinulla on mahdollisuus myös Finnveran takaukseen, jolloin tarvitset vähemmän omia vakuuksia lainallesi tai luotolliselle tilillesi.

Laskuluotolla saat myyntisaatavia vastaan luottolimiitin ja samalla kattavan palvelupaketin. Reskontran hoito ja perintä tehostavat yrityksen taloushallintoa ja pienentävät samalla riskejä.

Lue lisää käyttöpääomatuotteistamme.Avautuu uuteen ikkunaan

Luoton vakuudet

Yrityksesi tulevaisuudennäkymät ja maksukyky ovat rahoituspäätöksen tärkeimmät perusteet. Lisäksi tarvitaan vakuus siltä varalta, että kassavirta ei riitä luoton maksuun. Luoton vakuutena voidaan normaalien reaalivakuuksien (esim. asunto tai kiinnitys) lisäksi käyttää myös yrityskiinnitystä tai takausta. Myös Finnveran takaukset voivat kattaa merkittävän osan luoton vakuuksista.