Yrityksen Joustoluotto

Yrityksen joustoluotto on vaivaton ja nopea yrityslaina ilman vakuuksia aina 25 000 euroon asti. Yritysluotto sopii yrityksen erilaisiin rahoitustarpeisiin, kuten välttämättömiin investointeihin, kausivaihteluiden tasaamiseen tai käteisalennuksien hyödyntämiseen.

Yritysluoton etuja yrityksellesi

  • Nopea – Saat luottopäätöksen käytyäsi neuvottelun pankin kanssa, ja rahat siirtyvät tilillesi jo seuraavana pankkipäivänä.
  • Helppo – Voit saada yritysluoton ilman vakuuksia 25 000 euroon asti.
  • Mutkaton – Asiakkaanamme sinun ei tarvitse vierailla konttorissamme, vaan voimme sopia yritysluotosta puhelimitse.
  • Joustava – Yritysluotto sisältää valmiiksi kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Lisäksi voimme sopia lyhennysvapaata heti luoton alkuun 1–6 kuukaudeksi.

Kätevä rahoitusmuoto yrityksesi tarpeisiin

Yrityksen Joustoluotto on vakuudeton yrityslaina, joka sopii sekä nopeaan käyttöpääoman tarpeeseen että pieniin investointeihin 25 000 euroon asti. Tässä esimerkkejä yritysluoton tyypillisistä käyttötarkoituksista:

  • Yritystoiminnan laajentaminen 
  • Välttämättömät investoinnit 
  • Käteisalennuksien hyödyntäminen 
  • Yllättävät menoerät 
  • Kausivaihteluiden tasaaminen

Syitä valita yritysluotto Nordeasta

Yritysluotto ilman vakuuksia mahdollistaa yrityksellesi pienet investoinnit ja välttämättömät hankinnat aina 25 000 euroon asti. Yrityksen joustoluoton hakeminen on mutkatonta, sillä Nordean asiakkaana sinun ei edes tarvitse vierailla konttorissamme, vaan voimme sopia luotosta kätevästi puhelimitse. Saat luottopäätöksen ripeästi, kun olet ensin käynyt neuvottelun Nordean kanssa. Myönteisen päätöksen saatuasi rahat siirtyvät yrityksesi tilille jo seuraavana pankkipäivänä.

Kuten nimikin jo vihjaa, yrityksen joustoluotto on myös joustava. Voit esimerkiksi valita yritysluotollesi laina-ajan joustavasti 3 ja 36 kuukauden väliltä. Lisäksi voit lyhentää yritysluottoa ennenaikaisesti haluamallasi summalla ilman että siitä aiheutuu yrityksellesi minkäänlaisia lisäkustannuksia.

Halutessasi saat lainaan kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa, kuitenkin sillä ehdolla, että kyse ei voi olla kahdesta peräkkäisestä kuukaudesta. Voit valita lyhennysvapaat kuukaudet heti yritysluottoa hakiessasi tai sitten lisätä ne luottoosi myöhemmin. Tarpeen vaatiessa voimme myös sopia lyhennysvapaata heti yritysluoton alkajaisiksi 1–6 kuukauden ajaksi.