Verkkomaksaminen

Maksa turvallisesti internetissä

Verkkomaksamisen yleistyttyä haluamme varmistaa, että voit maksaa kortillasi turvallisesti internetissä. Suosittelemme, että teet ostoksia vain niiden verkkokauppiaiden sivuilla, jotka ovat liittyneet turvallisen maksamisen MasterCard SecureCode tai Verified by Visa -palveluun.

Mitä ovat MasterCard SecureCode ja Verified by Visa?

MasterCard SecureCode ja Verified by Visa ovat Internet-maksamisen turvallisuutta parantavia palveluja. Kansainväliset korttiyhtiöt MasterCard ja Visa ovat kehittäneet ne yhteistyössä. Palveluissa todennetaan ostohetkellä maksun molemmat osapuolet: ostaja ja kauppias.

Tehdessäsi ostoksia MasterCard SecureCode- tai Verified by Visa -palveluun liittyneen kauppiaan sivuilla syötät ensin kortinnumeron, voimassaoloajan ja turvakoodin. Lopuksi vahvistat ostoksen salasanalla. Kauppias saa vahvistuksen tunnistuksen onnistumisesta myyntiluvan muodossa.

Palveluun rekisteröityminen

Voit rekisteröidä Business Visa Debit -kortin Verified by Visa -palveluun henkilökohtaisessa Nordean verkkopankissa (Kortit > Maarajaus ja internet-käyttö). Voit liittyä palveluun myös täyttämällä oheisen rekisteröitymislomakkeen ja palauttamalla sen Nordeaan.

Nordea Business MasterCard- ja First Card -kortit liitetään MasterCard SecureCode -palveluun automaattisesti huhtikuun lopusta lähtien. Verkko-osto vahvistetaan kortinhaltijalle tekstiviestillä toimitettavalla kertakäyttöisellä salasanalla. Palvelun käyttö edellyttää kotimaista matkapuhelinnumeroa. Jos sinulla ei ole suomalaista matkapuhelinnumeroa, voit saada kiinteän salasanan täyttämällä alla olevan lomakkeen.

MasterCard SecureCode -lomake (pdf, 1 MB)Avautuu uuteen ikkunaan

(pdf, 1 MB)Avautuu uuteen ikkunaanVerified by Visa -lomake (pdf, 1 MB)Avautuu uuteen ikkunaan

Yrityskortit Yrityskortit

Business Visa Debit

Yrityksesi kansainvälinen tilinkäyttöväline

Business Visa Debit -kortilla voit käyttää yrityksesi pankkitiliä kaikkialla maailmassa.

Nordea Business MasterCard

Keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa

Nordea Business MasterCardilla sinulla on aina rahaa käytettävissä yrityksesi sopimaan käyttörajaan asti.

First Card

Yrityskorttien ykkönen – maksuaikakortti ja matkatili yhdessä

Joustavien First Card -palveluiden avulla yrityksesi säästää aikaa ja rahaa.

Neuvoja yrityskorteista

Woman in striped shirt by computer  

Maksa turvallisesti internetissä

Kun haluat maksaa turvallisesti internetissä, rekisteröi korttisi MasterCard SecureCode tai Verified by Visa -palveluun.

Tools for wood work  

Jos korttisi katoaa

Katoamisilmoitus 020 333