Usein kysyttyä - Verkkotapaaminen

Kuinka kauan verkkotapaaminen kestää?
Vastaus:

Sinun on hyvä varata aikaa noin tunti.

Mihin kellonaikoihin verkkotapaamisia on tarjolla?
Vastaus:

Verkkotapaamisen voit käydä arkisin klo 8.00 ja 20.00 välisenä aikana sekä lauantaisin klo 10.00 - 16.00.

Mikä on verkkotapaaminen?
Vastaus:

Verkkotapaaminen on helppo ja joustava tapa hoitaa pankkiasioita siellä missä haluat. Kaikki mitä tarvitset, on tietokone, iPad tai Android tabletti verkkoyhteydellä, pankkitunnukset ja puhelin. Verkkotapaamisessa näytämme sinulle havainnollistavaa materiaalia, jota katsot omalta näytöltäsi samalla kun keskustelemme puhelimessa.

Millaisia teknisiä vaatimuksia palvelun käyttö edellyttää?
Vastaus:

Verkkotapaaminen toimii useimmilla PC- ja Mac -tietokoneilla ja käyttöjärjestelmillä. Verkkotapaamiseen iPadilla tai iPhonella tarvitset erillisen Pexip Infinity Connect Mobile ohjelmiston.

Minkälaisia pankkiasioita voin hoitaa verkkotapaamisessa?
Vastaus:

Henkilökohtaisia säästämisen ja sijoittamisen asioita, asuntolaina-asioita sekä kortti- ja kulutusluottoihin ja vakuutuksiin liittyviä asioita.

Mistä saan apua?
Vastaus:

Me neuvomme sinua tapaamisen alussa verkkotapaamiseen liittymisessä.

Mitä tarvitsen verkkotapaamiseen?
Vastaus:

Tarvitset puhelimen, verkkoyhteyden, pankkitunnukset tai tunnuslukusovelluksen ja jonkin seuraavista laitteista internet -yhteydellä: PC, Mac, iPad, iPhone tai Android.

Miten valmistaudun tapaamiseen?
Vastaus:

Tutustu tapaamisen asialistaan ja ohjeisiin verkkopankissasi ennen sovittua verkkotapaamista. Testaa tietokoneesi, iPadisi tai Windows -tabletin toimivuus verkkopankissa olevan ohjeen mukaan. Varmista, että ympäristösi on rauhallinen ja häiriötön. Kirjaudu valmiiksi verkkopankkiisi. Pidä puhelin ja pankkitunnukset lähettyvilläsi. Me soitamme sinulle kun tapaaminen alkaa.

Miten verkkotapaaminen toimii?
Vastaus:

Ajan verkkotapaamiseen voit varata soittamalla Nordea Asiakaspalveluun 0200 3000 (pvm/mpm). Saat tapaamisen kutsun ja asialistan verkkopankkiisi, josta pääset myös liittymään verkkotapaamiseen. Soitamme sinulle tapaamisen alkaessa. Verkkotapaamisessa jaamme sinulle tietokoneen ruudulla aiheeseen liittyvää materiaalia samalla kun keskustelemme puhelimitse. Puhelu Nordea Asiakaspalveluun 0200 3000 maksaa paikallisverkkomaksun tai matkapuhelinmaksun.

Paljonko verkkotapaaminen maksaa minulle?
Vastaus:

Pankki ei peri verkkotapaamisesta erillistä palkkiota.

Voiko verkkotapaamiseen osallistua useampi henkilö?
Vastaus:

Kyllä, verkkotapaamiseen voi osallistua useampi henkilö eri paikoista. Kaikilla osallistujilla on oltava pankkitunnukset henkilöllisyyden tunnistamista varten.