Näin käsittelemme palautteesi

Asiakaspalvelu käsittelee kaikki palautelomakkeilla tulleet asiakaspalautteet.

Kuka hoitaa?

Asian luonteesta riippuen Asiakaspalvelu voi hoitaa sen heti tai välittää eteenpäin ao. vastuuyksikön (tavallisimmin tilikonttorin) selvitettäväksi. Jos olet palautelomakkeella merkinnyt odottavasi vastausta, saat vastauksen suoraan Asiakaspalvelusta, omasta konttoristasi tai tuotteesta vastaavalta yksiköltä.

Annoitko riittävät yhteystiedot?

Jos odotat vastausta palautteellesi, yhteystietosi ovat tärkeät. Voidaksemme välittää palautteesi tai selvityspyyntösi esim. tilikonttoriisi, meidän on löydettävä oikea henkilö asiakasrekisteristämme. Siksi tarvitsemme nimen lisäksi osoitteesi, ja mieluiten myös henkilötunnuksesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. – Nettisivujen palautelomakkeen suojaus on toteutettu SSL-tekniikalla, eli yhteys pankin suuntaan on suojattu. Pankkiasiointiisi suoranaisesti liittyviin kysymyksiin emme kuitenkaan voi vastata sähköpostiosoitettasi käyttämällä.

Avoimessa sähköpostiyhteydessä ei turvallisuussyistä pidä lähettää esim. tilinumeroita, henkilötunnuksia tai maksuihin ja muihin pankkitapahtumiin liittyviä tietoja. Näitä tietoja voit turvallisesti lähettää Verkkopankin suojatussa asiakaspostissa.
Laatupalautteen voit antaa myös nimettömänä. Se menee myös silloin tiedoksi ao. vastuuyksikölle ja esim. aluejohtajalle.

Kuinka nopeasti saat vastauksen?

Tavoitteemme on, että vastaamme asiakaspalautteeseen 3 vuorokauden sisällä ja teemme päätöksen asiakasvalituksesta 14 vuorokauden sisällä.

Kiireellisissä asioissa voit myös soittaa henkilöasiakkaiden Asiakaspalveluumme 0200 3000 (pvm/mpm), joka palvelee ma-su 24h/vrk.

Yritysasiakkaana saat apua numerosta 0200 2121 ma-su 24h/vrk (pvm/mpm). Kiireellisissä Yrityksen verkkopankki- ja maksuliikeasioissa voit soittaa Yritysten maksuliikeneuvontaan 0200 67210 (pvm/mpm), joka palvelee pankkipäivinä 8-18 (lyhyinä pankkipäivinä 8-14).

Asiakaspalautteesi antaa meille tärkeätä tietoa palvelun laadun ja tuotteiden kehittämisessä. Siksi annamme sille suuren arvon.