MyMoney - Planera ditt eget kort

Du kan själv designa ditt kort. Pröva olika layoutalternativ på MyMoney-kortets presentationssida. På presentationssidan kan du prova dina egna digibilder eller välja bilder från bildgalleriet till kortunderlaget, utan att behöva beställa ett kort.

MyMoneyÖppnas i nytt fönster

Beställ MyMoney-bildkort så här

Om du har Nordeas bankkoder kan du lägga till en bild på ditt nuvarande kort behändigt i nätbanken. Beställ ett självdesignat kort i punkten Kort > Bild till kortet. Välj bild till ett nytt kort i samband med kortansökan.

Man kan välja bild till följande kort: MasterCard Silver, MasterCard Gold, Visa Silver, Visa Gold, Visa Electron och Nordea Debit. Priset på ett MyMoney-kort är 12 euro/kortbeställning. Priset debiteras när ett nytt eller förnyat kort tillverkas.

Jalmari Visa Electron

JalmariDu kan få en bild av bävern Jalmari på ditt Nordea Electron-kort. För en bild på Jalmari debiterar vi inte normalpriset på 12 euro för bildkort.

Stöd en god sak med MyMoney-bildkortet

  • Genom att beställa ett kort med temat Ett rent Östersjön stöder du initiativet Ett rent Östersjön som drivs av John Nurminens Stiftelse.
  • Genom att beställa ett kort med Kvinnobankens logo stöder du den verksamhet som fonden Kvinnobanken vid stiftelsen för Kyrkans Utlandshjälp utövar.

För varje tillverkat kort donerar vi tre euro till förmån för antingen Ett rent Östersjön-projekten eller Kvinnobankens verksamhet beroende på vilken bild du valt.