Nordea Investor – onlinetjänst för placerare

Nordea Investor passar i synnerhet dig som vill sköta dina ärenden med en smarttelefon eller en pekplatta. Det är lätt att använda Investor eftersom den känner igen hurdan apparat du använder och anpassar innehållet efter den automatiskt. 

Du kan smidigt logga in på tjänsten via webbläsaren eller nätbanken genom att använda appen Koder. Du kan avgiftsfritt börja använda Nordea Investor om du har anslutit någon av våra handelstjänster till nätbanken.  

Nordea Investor har många funktioner som stöder aktiehandel. Dessutom kan du själv påverka tjänstens innehåll och funktioner och skräddarsy den information som visas efter dina behov.

Läs mer om Nordea Investor

Fakta om Nordea Investor

Vad är Nordea Investor? 
Det är en ny tjänst för placerarkunder och den fungerar direkt i webbläsaren utan att användaren behöver ladda ned någon app. 

Vem har tillgång till Nordea Investor? 
Alla kunder som har kopplat en handelstjänst (Spararens och Placerarens tjänst) till sin nätbank har tillgång till Nordea Investor.

Hur kommer jag till Nordea Investor?
Du kan logga in på tjänsten antingen i nätbanken på fliken Besparingar och placeringar/Handla och placera eller direkt på adressen investor.nordea.fi.Öppnas i nytt fönster