Diskretionär portföljförvaltning - anlita proffs också i placeringar

Mer än hälften av våra Private Banking-kunder har gett oss fullmakt att förvalta deras placeringar genom diskretionär portföljförvaltning.

Anlita proffs också i placeringar

I vardagen är det mycket naturligt för oss att anlita proffs, såsom elektriker, frisörer och tandläkare. Därför är det inte alls konstigt att också låta proffs förvalta din placeringsportfölj.

Placeraren måste aktivt följa upp marknaden för att hålla sig ajour, då marknaden utvecklas allt snabbare och kraftigare. Ur det massiva nyhetsflödet kan det dock vara svårt att hitta den information som placeraren behöver för att kunna diversifiera sina placeringar tillräckligt bra.

Vårt utbud omfattar för närvarande 30 olika alternativ för diskretionär portföljförvaltning. Med det omfattande utbudet vill vi säkerställa att det finns ett lämpligt alternativ för varje kund. Din placeringschef hjälper dig att hitta det lämpligaste alternativet som även kan anpassas om dina mål ändras med tiden.

Useampi kuin joka toinen Private Banking -asiakkaistamme on valtuuttanut meidät hoitamaan sijoituksiaan täyden valtakirjan salkunhoidossa.