Vi erbjuder erkänd kompetens

Vi är den största kapitalförvaltaren i Norden med verksamhet i alla de nordiska länderna samt Luxemburg och Schweiz. Nordea är en av de mest solida bankerna i Europa.

Experter nära dig Den bästa servicen Experter nära dig

Nordeas Private Banking-tjänst har utvecklats sedan 1987 i Finland. Vi är föregångare i branschen också vad gäller utbildning av personalen. Hos oss får du träffa Finlands ledande experter.

Du når oss på trettio orter runt om i Finland. Vi har cirka 30 000 kunder som betjänas av 145 professionella placeringschefer med gedigen erfarenhet.

Vi betjänar kunder vars privat och familjs samt företags sammanlagda placeringsförmögenhet är över 500 000 euro.

Den bästa servicen

Nordea har under åren tilldelats ett flertal pris och utmärkelser t.ex. för sin kapitalförvaltning och sina fonder. Därför vågar vi lova att du hos oss får den bästa kapitalförvaltningen i Finland och Norden.

Den internationella finanstidskriften Global Finance har utsett Nordea till den bästa leverantören av Private Banking-tjänster i Finland och Norge år 2017.

Euromoney 2017 spotBank- och finansbranschens tidskrift Euromoney utsåg Nordea till bästa private banking-aktör i Finland åren 2017, 2014–2015 och 2005–2009, och bäst i Norden åren 2009–2017 och 2005–2006.

Även tidskriften The Banker/PWM utsåg år 2014 och 2015 Nordeas Private Banking-tjänst till bäst i den lokala serien i Finland och Norge. Dessutom var Nordeas Private Banking-tjänst bäst i den nordiska serien.

Nordea utsågs till årets bank 2015 bland de ledande västeuropeiska bankerna. Nordea fick också utmärkelsen bäst i Finland. Valet gjordes av tidskriften The Banker, som ägs av Financial Times.

 


Euromoney och The Banker/PWM hör till världens mest ansedda bank- och finanstidskrifter. De delar årligen ut Private Banking-pris i över 60 länder, och tidskrifterna delar även ut världsomspännande och regionala pris.

The Banker/PWM är en del av mediekoncernen Financial Times.