Andra experttjänster

Som Private Banking-kund har du tillgång till kapitalförvaltningstjänster även för ditt företag eller din stiftelse. Vi söker svar på frågor om juridiska aspekter och skatter för både ditt företag och din familj. Du kan låta oss sköta dina värdepappersuppdrag eller sköta dem själv på nätet.

Företagare och företag Juridiska tjänster Personlig mäklartjänst Flytt utomlands Företagare och företag

Företagare och företag

Vi kan också hjälpa dig med förvaltningen av ditt företags placeringsbara förmögenhet på lång sikt. Våra jurister och vid behov andra specialister står till ditt förfogande om du planerar att utvidga eller sälja verksamheten, eller då en generationsväxling blir aktuell.

Ägarföretagare 

Ett kapitalförvaltningsavtal för ägarföretagare kan utöver företagarens personliga kapitalförvaltning även omfatta familjens ärenden och den del av företagets placeringsbara kapital som kunden fastställt.

När du behöver en enkel och individuell lösning för att sköta dina individuella och ditt företags medel och uppskattar direkt kontakt med en kapitalförvaltningsexpert är tjänsten för ägarföretagarare rätt för dig. Som ägarföretagare uppskattar du säkert också våra erfarna kapitalförvaltningsjuristers expertis.

Stiftelse- och organisationskunder 

Vi tillhandahåller alla placerings- och banktjänster för stiftelser och organisationer. Stiftelser och allmännyttiga organisationer kan även utnyttja ett brett utbud av administrativa tjänster.

Alla våra placeringschefer i stiftelse- och organisationsteamet har lång erfarenhet av kapitalförvaltning för stiftelser och organisationer.

Juridiska tjänster

Hitta de bästa juridiska lösningarna i god tid genom att diskutera med våra erfarna specialister. Vi sköter juridiska ärenden både vad gäller privatpersoners, stiftelsers och företags kapitalförvaltning.

Jurister som specialiserat sig på kapitalförvaltning ser tillsammans med placeringschefen till att dessa tjänster är toppklassiga.

Läs mer om

 

Personlig mäklartjänst

Är du en aktiv aktieplacerare?

Om du handlar aktivt med aktier kan du använda vår personliga mäklartjänst. Tjänsten passar dig som regelbundet handlar med aktier och har en portfölj på minst 400 000 euro.

Du får även tillgång till effektiva verktyg för aktiv handel: 

  • ett avancerat system för onlinehandel
  • mångsidig marknadsinformation  
  • bolagsanalyser. 
Flytt utomlands

Om du tänker flytta utanför Norden får du Private Banking-service på Nordea Bank S.A. Utöver Luxemburg har du även tillgång till vår internationella Private Banking i bl.a. Schweiz, Frankrike och Spanien.