Tjänster för företag och företagare

Vi sköter också förvaltningen av ditt företags placeringsbara förmögenhet på lång sikt. För dig som är ägarföretagare gör vi även upp en placeringsplan som utöver din personliga förmögenhet också beaktar ditt företags placeringsförmögenhet.

Våra tjänster för företag och företagare En större förmögenhet Våra tjänster för företag och företagare

Hos oss får du alla tjänster du behöver då du även låter oss ta hand om ditt företags förmögenhet. Efter dina behov förvaltar vi ditt företags placeringsbara förmögenhet på lång sikt.

Vi samarbetar med Nordea Business Centre för att ge dig och ditt företag de bästa lösningarna i kapitalförvaltning, dagliga banktjänster och till exempel pensionsplanering. Hos oss får du också alla försäkringar för dina egna och ditt företags behov.

En större förmögenhet

För förvaltning av en betydande förmögenhet, vars totala värde är minst en miljon euro, får du en namngiven placeringschef som specialiserat sig på kapitalförvaltningstjänster för ägarföretagare.

Placeringschefen tar hand om din personliga och ditt företags placeringsförmögenhet på lång sikt, och ser till hela familjens banktjänster och tjänster för överföring av egendom. Planerna utgår från dina personliga och ditt företags behov och mål.

Placeringschefen har tillgång till ett månsidigt expertteam.

Tjänsten finns i huvudstadsregionen, Åbo, Tammerfors, Kuopio och Jyväskylä.