Artiklar, videon, podcaster (endast på finska)

Läs Titta Lyssna Läs
Jaakko Heikkinen 

Näitä sijoitusjohtaja seuraa

Mitä uutislähteitä Private Banking Lapin sijoitusjohtaja Jaakko Heikkinen seuraa? Mistä muualta hän hankkii taloustietoa?

Mats Hansson 

Tunne itsesi - tunne salkkusi

Taitava sijoittaminen vaatii paljon osaamista ja kovaa työtä. Tämä ei ole kuitenkaan koko totuus. Paremmaksi sijoittajaksi tullaan myös itsetuntemuksen avulla. Siihen kytkeytyy lisäksi salkun kokonaisvaltainen tuntemus.

Jan von Gerich 

Korkovinkkejä sijoittajalle

Matalien ja jopa negatiivisten korkojen trendin arvioidaan jatkuvan vielä muutamia vuosia. Miten sijoittajan kannattaa toimia? Kannattaako koronmuutokselta suojautua? Nordean asiantuntijat vastaavat.

Juha Nurminen 

Itämeren suojelijan Juha Nurmisen arvot

Yrittäjiä ja laivanvarustajia – heitä on Nurmisen suvussa riittänyt. Myös Juha Nurminen on kokenut yrittäjä, mutta 70-vuotias merten ystävä kipparoi nykyään enimmäkseen kunnianhimoisia ympäristöhankkeita. 

Juha Nurminen 

Auto - hyvä vai huono sijoitus?

Klassikkoauto, arvoauto, museoauto. Entä sijoitusauto? Vanhoihin autoihin sijoittaminen vaatii taitoa. Jos kuitenkin herkku osuu kohdalle, tuotto-odotus voi olla realistisestikin tuntuva.

Bli kund
Titta
Ipad in hand 

Marknadsnyheter som filmklipp (på finska) Öppnas i nytt fönster

Våra placeringsstrateger belyser varje vecka de intressantaste aktuella händelserna på placeringsmarknaden och Nordeas syn på marknadsutvecklingen på video.

Lyssna
Nordea Marketsin podcastit 

Synpunkter på ekonomin som podcast (på finska) Öppnas i nytt fönster

Lyssna på: Har utsikterna för den globala ekonomin ändrats? Hur ser det ut för ekonomin i Finland? 

I Nordea Markets poddar delar våra experter med sig av synpunkter på och översikter över aktuella trender samt lärdomar och insikter från finansvärlden.