Nordea Credit utan månadsavgift under ett år

Nu har du möjlighet att bekanta dig med det mångsidiga Nordea Mastercard Credit-kortet och de förmåner kortet erbjuder utan månadsavgift under ett år (normalt 4,30 euro/mån).*

Erbjudandet gäller tills vidare, om du har pris per tjänst.

Med Nordea Credit-kombikortet kan du smidigt betala dina inköp och ta ut pengar från ditt bankkonto eller kortkrediten.

För inköp och uttag med kortkrediten får du i genomsnitt en månad räntefri betalningstid. Efter att du har fått räkningen kan du själv besluta hur du vill betala tillbaka den kredit du använt: om du vill betala minimiraten, hela summan eller någonting mitt emellan. Du betalar ränta endast på den summa som kvarstår på krediten.

Produktskyddsförsäkring - ökar köpskyddet

I Nordea Credit-kortet ingår en täckande Produktskyddsförsäkring. Det är en utmärkt förmån som ger betydande tilläggsskydd för inköp du gjort till hemmet eller fritidsbostaden, då du betalat dina inköp med kortets kreditegenskap.

Ansök om kort

Du kan ansöka om kortet

  • i nätbanken
  • på kontoret
  • genom att ringa Nordea Kundtjänst på 0200 5000.

* Den effektiva räntan för en utnyttjad Nordea Credit-kredit på 1500 euro är 12,5% (06/2016) för Nyckelkunder. Räntan på krediten är 3 månaders euribor + 8,5 %.I kalkylen har kontoavgiften beaktats.Nyckelkunder betalar ingen års- och månadsavgift för huvudkortet. De effektiva räntorna för andra kundgrupper ser du under Kortvillkor/Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation. Kreditlimiten för Nordea Credit-kortet är minst 1000 euro och högst 5000 euro. Krediten gäller tills vidare. Det totalbelopp som ska betalas beror på den utnyttjade krediten, de avtalade återbetalningsraterna och kreditavtalets längd. Kreditgivare är Nordea Bank AB (publ), filial i Finland, Hamnbanegatan 5, Helsingfors, 00020 NORDEA.