Information om läget på marknaden

Här hittar du sen senaste informationen on läget på marknaden. Ifall du vill diskutera dina placeringar med oss, kan du skicka en intresseanmälan så kontaktar vi dig. Observera att en del av informationen på denna sida är endast tillgänglig på finska.

Ajankohtaista markkinatilanteesta

Päivitetty 21.6.2022. Tälle sivulle koostamme tuoreimmat tiedot markkinatilanteesta. Päivitämme sivua vähintään kerran viikossa maanantaisin.

Markkinakommentti: Korkojen nousu on painanut sijoitusmarkkinoita

21.6.2022 – Alkuvuonna nähty voimakas korkojen nousu on kurittanut sekä osakemarkkinoiden arvostuskertoimia, että joukkolainojen arvoja. Tämä selittää maailmanlaajuisesta osakekurssien laskusta valtaosan. Hyvä puoli on se, että matalammat arvostuskertoimet ja korkeammat korot parantavat tuottonäkymiä jatkossa varsinkin, jos sijoitusaika on riittävän pitkä. Kun markkinat heiluvat, tärkeintä on pitää pää kylmänä ja pysyä omassa sijoitussuunnitelmassaan.

Lue alta tuore markkinakommenttimme, vastaukset seitsemään kysymykseen sijoittamisesta epävarmoina aikoina ja muut ajankohtaiset artikkelit.

Nordea varallisuudenhoito

Täältä löydät lisää markkinatietoa ja -kommentteja

Fed kiristää, markkinat natisevat | Nordea Pankki 20.6.2022

Hoppsan! Om du vill se innehåll av detta slag ska du först godkänna Nordeas cookies för marknadsföring

Yhdysvaltain keskuspankki teki poikkeuksellisen suuren koronnoston. Rahapolitiikkaa pitää kiristää nyt voimalla, jotta korkea inflaatio saadaan aisoihin. Onnistuuko rahapolitiikan kiristäminen ilman taantumaa?

Funderar du över marknadsläget och dina placeringar?

Våra rådgivare hjälper dig gärna, lämna oss en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Lämna intresseanmälan