Förmåner för placeringskunder

Du har fördelar av att vara kund hos Nordens största finanshus som du kanske inte tänkt på. Nordea är en av de mest solida bankerna i Europa vilket utgör en trygg bas för placerare att öka sin förmögenhet genom placering.

Nordea är den ledande banken i Norden inom sparande och placering

Ett stort expertteam

account-group-4-100x100Du får också sinnesro av att veta att Nordea har många av Finlands och Nordens bästa experter för att följa och analysera de globala marknaderna och diversifiera placeringsportföljerna. Våra experter strävar efter bästa möjliga avkastning med hänsyn till placeringarnas risknivå och marknadsläget.

Placeringslösningar efter dina behov

food-dome-serving-100x100Allt från småplacerare till stora institutionella investerare använder sig av våra kapitalförvaltningstjänster. Vi har utvecklat ett brett urval av placeringsprodukter och -tjänster för att erbjuda alla kunder just rätt lösning för deras behov. Våra kunder kan dra nytta av t.ex. Nordeas blandfonder som enligt Morningstars stjärnbetyg är de bästa i Finland. Blandfonder är den populäraste placeringsprodukten i Finland.

Hållbara investeringar

globe-2-x-100x100Visste du att vi på Nordea vill öka hållbarheten i världen också med hjälp av placeringar? Alla Nordeas fonder uppfyller kraven på miljö- och samhällsansvar samt bolagsstyrning så att du kan placera på ett ännu mer hållbart och ansvarsfullt sätt. Hållbarhet är en stöttepelare för vår bankverksamhet. I fjol prisbelönades Nordeafondernas hållbarhetsprocess som bäst i Europa redan för femte gången i rad, och i januari valdes Nordea som den enda nordiska banken till världens mest hållbara banker och hundra mest hållbara företag.

Användarvänliga digitala tjänster

internet-bank-x-100x100Vi gör det kontinuerligt allt lättare för dig att spara och placera genom att utveckla och utöka våra digitala tjänster så att du kan placera och följa upp placeringarna var och när som helst. Det gör det alltså lättare att t.ex. handla på börsen. Via Nordeas nätbank eller Nordea Investor handlar du på börserna i 16 länder till konkurrenskraftiga priser.

Stor valfrihet

agreement-x-100x100Du har också stor valfrihet i fråga om vår placeringsrådgivning. Du kan välja att fatta placeringsbesluten självständigt, med vårt stöd eller låta våra experter sköta placeringarna helt och hållet.