Välkommen till vår förnyade webbplats!

Vi är stolta över att få presentera vår nya webbplats. Vi hoppas att du gillar webbplatsens nya layout och den förbättrade användarupplevelsen.

Redesign all devices

Lätt att logga in på nätbanken

Du kan logga in på nätbanken uppe till höger på webbplatsen. Nätbanksknappen finns där oberoende av var du befinner dig på vår webbplats. 

Redesign log in

Lätt att navigera på webbplatsen

Du hittar våra produkter och tjänster samlade i menyn högst upp. Med hjälp av musen kan du navigera mellan olika produkter och produktkategorier samt välja den produkt som du vill läsa mer om. Navigeringen har särskilt planerats för pekskärmar och den säkerställer en utmärkt användarupplevelse även med mobiltelefoner.

Kontakta oss

Du får hjälp och stöd i eventuella frågor under Support och vanliga frågor eller genom att kontakta oss på det sätt som passar dig. Du kan välja den kontaktmetod som passar dig under Kontakta oss i slutet av varje sida.  

Vi utvecklar webbplatsen ständigt med din hjälp

Vi vill ständigt utveckla kvaliteten på vår webbplats så att den blir bättre och lättare att använda. Vi utvecklar till exempel tillgången till information i de situationer där du snabbt behöver hjälp. 

I fortsättningen fokuserar vi på att förbättra webbplatsen utifrån kundresponsen. Det finns en särskild responsblankett för utvecklingen av webbplatsen.

Även layouten utvecklas utifrån kundresponsen. På webbplatsen kommer det snart att även finnas information med råd för de vanligaste livssituationerna.