Välj Nordea Connect för smidiga och säkra betalningar online

Nordea Connect är en nordisk betalplattform för e-handel som låter dina kunder välja hur de vill betala online. Lägg upp flödet för dina betalningar som du vill och hämta rapporter och analyser av dina dagliga transaktioner som ger dig full överblick över din verksamhet. Upplev fördelarna med att samla alla dina banktjänster och betalningar online hos Nordea! Vi hjälper dig att komma igång! Anmäl ditt intresse innan 31 augusti och få 6 månader utan månadsavgift på din hemmamarknad.

Håller dina kunder på med social distansering?

Ska du lansera din verksamhet online? Vi hjälper dig med betalningslösningen för din e-handel.  Med Nordea Connect kan du erbjuda dina kunder smidiga betalningar med de populäraste betalsätten inklusive Apple Pay och Siirto, i en enkel integrering. Vi hjälper dig att komma igång! Anmäl ditt intresse innan 31 augusti och få 6 månader utan månadsavgift på din hemmamarknad.

Erbjudandet avser nya beställningar av Nordea Connect och gäller till den 31 augusti. Följande betalningsalternativ ingår i erbjudandet: kort, Siirto, MobilePay, Apple Pay, Samsung Pay, MasterPass, PayPal, e-Payments. Avgifter som inte ingår i erbjudandet och som kommer att debiteras: transaktionsavgifter och om du vill ha de nordiska mobila betalsätten Vipps/Swissh så tillkommer en avgift för detta.

Efter 6 månader betalar du en månadsavgift på 39 EUR. Du kan avsluta avtalet när som helst.

Onlinebetalningar för alla verksamheter, både e-handel och digitala tjänster

Du vill självklart att dina kunder ska få en smidig upplevelse när de betalar för sina varor eller tjänster i din webbutik. Därför har vi utvecklat Nordea Connect – en betalningslösning med de främsta nordiska betalningsmetoderna, inklusive mobila betalningar, som förenklar hela köpet både för dig och dina kunder.

Nordea Connect är en flexibel lösning som anpassas efter din verksamhet och erbjuder de vanligaste nordiska betalningsmetoderna i en integration. Dina kunder kan välja hur de vill betala.  

6 avgiftsfria månader !

Om du just ska starta en webbutik kan vi hjälpa dig:

 • 6 avgiftsfria månader på din hemmamarknad. (värde: 234 EUR eller 39 EUR/månad)
 • Hjälp att  komma igång med dina onlinebetalningar.

Enkel integrering med alla betalmetoder

Nordea Connect - kuva 1

 • Du kan antingen använda Nordea Connect som ett tillägg till din befintliga betalningslösning, eller vår kompletta betalnings- och kassalösning – välj det som passar dig.
 • Se till att fler kunder fullföljer sitt köp genom att låta dem välja hur de ska betala.   Nordea Connect hanterar de vanligaste nordiska betalningsmetoderna, bland annat kort (Visa/Mastercard/Dankort), faktura, Swish, Apple Pay och många fler. 
 • Nordea Connect fungerar med de vanligaste e-handelsplattformarna, till exempel WooCommerce, Magento med flera. 

Utforma ditt betalningsflöde som du vill

 

Nordea Connect - kuva 3 

 • Välj vilken design och vilket gränssnitt dina kunder ska se. Du kan till exempel använda din egen logotyp eller visuella identitet och färger. 
 • Du kan testa olika utformningar av din kassa för att bedöma vilken som ger flest fullföljda köp. 
 • Minimera risken för avbrutna köp genom att lägga till en översikt över kundens order i ditt flöde. Då undviker du att förlora kunder som inte tagit med fraktkostnader och andra avgifter i beräkningen.  

Håll koll på dina transaktioner

Nordea Connect - kuva 2 

 • I handelsportalen kan du alltid hämta rapporter och analyser av dina transaktioner, så att du hela tiden har full koll på din verksamhet – lätt och smidigt.
 • Du kan också enkelt lägga till och ta bort betalningsmetoder beroende på vilka alternativ du vill erbjuda dina kunder i olika länder. 
 • Få aviseringar om transaktioner med hög risk, och minimera risken för bedrägerier. Du kan också automatisera din riskhantering genom att ange regler för hur högrisktransaktioner ska hanteras.   

Hoppsan! Om du vill se innehåll av detta slag ska du först godkänna Nordeas cookies för marknadsföring

Vill du ha en smidig och trygg betalningslösning?

Fyll i frågeformuläret. Vi kontaktar dig och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för ditt företag.

Fyll i frågeformuläret