Träffa fem företag och företagare

Kolla in fem företag och företagare som presenteras i en guide om hur du kan starta affärsverksamhet

 

Pekka Koskinen, Leadfeeder

Leadfeeder är en webbapp som utnyttjar data som Google Analytics genererar. Appen hjälper företag att hitta säljmöjligheter och effektivisera sin försäljning. Bolaget som grundades 2012 har sitt säte i Helsingfors och team i fem olika länder. Pekka fick idén om att starta ett eget företag för flera år sedan då han hjälpte sin fars bolag att hitta nya säljmöjligheter. Han skapade då ett verktyg som ett stort telekombolag senare köpte.


www.leadfeeder.comÖppnas i nytt fönster

Sonni Christine Jakobsen, minvoice

MInvoice är en tjänsteplatform som samlar alla tjänsteleverantörer på et ställe. I mInvoice kan du ta emot och betala fakturor och ha kommunikation direkt med tjänsteleverantörer. Du kan också ta emot erbjudanden och information från dina leverantörer oavsett vilken bank eller address du har, var som helst och när som helst. MInvoice grundandes 2016. 


minvoice.euÖppnas i nytt fönster

Christian Bowall, Frankly Juice

Frankly Juice tillverkar kallpressad, ekologisk saft utan socker och andra tillsatsämnen. Christian och hans kolleger på en juicebar blev inspirerade av hälsosammare dryckesalternativ än läskedrycker och kaffe. Tillsammans grundade de företaget år 2014. Frankly Juice har egna produktionslokaler i Köpenhamn och företaget säljer sina produkter i huvudsak direkt till storkök, restauranger och caféer.


franklyjuice.dkÖppnas i nytt fönster

Jankeh Nije Jamanca, Jarga Designs

Det norska klädesmärkets kollektion har tillverkats av tyg som företaget har tryckt själv. Klädesmärket har inslag av designerns och grundarens egna gambiska rötter och kombinerar skandinaviska och afrikanska element. Den första kollektionen av bolaget som grundades 2013 blev utsåld. Intäkterna från kollektionen donerades till organisationer som främjar de handikappades rättigheter i Gambia.


www.jargadesigns.comÖppnas i nytt fönster

Erik Åkerfeldt, Znipe

Znipe är en skräddarsydd plattform för direktuppspelning av e-sport. Företaget grundades i Stockholm år 2016. Grundarna drömde om att revolutionera sättet på vilket sportentusiaster kan titta på och följa e-sport. Erik är en av företagets grundare samt chefen för teknisk utveckling och strategi.


www.znipe.seÖppnas i nytt fönster

Bli företagskund på nätet

Börja här
Publikum på konsert

Från idé till företag

Lyssna noggrant på mer erfarna företagare. Du inser hur viktigt det är med en klar vision för ditt företag och kan därmed lägga upp realistiska planer för att uppfylla din egen vision.