Bekanta dig med nya alternativ

Vare sig du vill klara av utmaningarna i början eller om du vill ta ditt företag ett steg vidare så erbjuder vi många nyttiga verktyg, kontakter och tjänster som endast finns hos Nordea.

Nordea Trade Portal Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Trade Portal har allt du behöver för att utvidga ditt företag till en internationell marknad: landsprofiler, marknadsrapporter, information om import och export, mässor, importörer, leverantörer, offerbegäran, bestämmelser, standarder och mycket mer. Allt det här är samlat på ett ställe och är gratis. Sök modigt tillväxt på nya marknader och registrera dig som användare.

Läs mer om Nordea Trade Portal Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Trade Club Avautuu uuteen ikkunaan

Som ny kund hos Nordea erbjuder vi dig möjligheten att bli en del av vårt internationella företagsnätverk, Nordea Trade Club. Nätverket består av olika bankers företagskunder runtom i världen och du kan hitta både nya kunder och kompanjoner via det. Nordea Trade Club ger dig kontakter till 15 000 pålitliga företag runtom i världen. Nordea är den enda banken i Norden som erbjuder en dylik tjänst och tjänsten är dessutom gratis. Gå med i Nordea Trade Club och börja nätverka!

Läs mer om Nordea Trade Club Avautuu uuteen ikkunaan

Nordea Startup & Growth-enheten Avautuu uuteen ikkunaan

Nordeas enhet för tillväxtföretag har specialiserat sig på ett betjäna tillväxtföretag och startup-företag som strävar efter en stark tillväxt. Tjänsten erbjuds i hela Finland. Målsättningen är att bygga långvariga kundrelationer och som partner stöda tillväxt och framgång under företagets hela livscykel. Enhetens 30 experter använder mycket tid på mentorering och på att utveckla kunnandet. Vi erbjuder de mest konkurrenskraftiga lånelösningarna, framför allt för tidiga behov och för behov kring stark tillväxt. Genom att utnyttja vårt breda nätverk sammanför vi tillväxthungriga företag med ledande finansiärer, acceleratorer och intressentgrupper.

Läs mer om Nordea Startup & Growth-enheten Avautuu uuteen ikkunaan

Har du frågor kring att starta eget?

Boka gärna ett möte med en företagsrådgivare på Nordea.

Kontakta oss Öppnas i nytt fönster