Internationalisering

Internationalisering bör planeras med omsorg, så att satsningarna inte går förlorade. Det krävs mycket realism och goda samarbetspartner. Berätta dina planer för oss, så kan vi säkerställa fungerande banktjänster även på de internationella arenorna.

Nordea som bank för företag som internationaliseras Tjänster för företag som internationaliseras Nordea som bank för företag som internationaliseras

Internationell bank för företag som internationaliseras

Nordea är en internationell bank som har verksamhet i flera länder.  Ett företag som internationaliseras får lätt de tjänster som det behöver på ett enda ställe: sitt eget bankkontor. Det egna kontoret kartlägger företagets nya servicebehov och utnyttjar hela koncernens nätverk till förmån för företaget.

Företaget kan också dra nytta av till exempel FinprosÖppnas i nytt fönster och FinnverasÖppnas i nytt fönster kompetens i fråga om bedömning och sparrande av internationaliseringsprojekt.

Tjänster för företag som internationaliseras

Vid utrikeshandel accentueras säkerheten och en välfungerande betalningsrörelse

Ett företag som internationaliseras står ofta inför nya servicebehov. Utrikeshandel är förknippad med nya betalningssätt och olika risker, och ofta kommer man överens om betalning i främmande valuta varvid det uppstår behov av att säkra valutakurser. Nordea svarar mot alla dessa behov.

Länkarna nedan ger närmare information om produkterna.

Betalninssätt i utrikeshandeln

Valutakonto ja valutakrediterÖppnas i nytt fönster

Hantering av ränteriskerÖppnas i nytt fönster

ValutasäkringÖppnas i nytt fönster