Yritysten ja yrittäjien palvelut

Hoidamme myös yrityksesi pitkäaikaista sijoitusvarallisuutta. Omistajayrittäjälle laadimme sijoitussuunnitelman, jossa tarpeen mukaan otamme huomioon henkilökohtaisen varallisuuden ohella myös yrityksen sijoitusvarallisuuden.

Palvelumme yritykselle ja yrittäjälle Mittavampi sijoitusvarallisuus Palvelumme yritykselle ja yrittäjälle

Saat kaikki tarvitsemasi palvelut saman katon alta, kun annat meidän huolehtia myös yrityksesi varallisuudesta. Hoidamme tarpeidesi mukaan yrityksesi pitkäaikaista sijoitusvarallisuutta.

Yhteistyössä Nordea Business Centren kanssa pyrimme siihen, että varallisuudenhoidon, päivittäisten pankkiasioiden ja esimerkiksi eläkesuunnittelun ratkaisut ovat juuri sinulle ja yrityksellesi sopivimmat. Meiltä saat myös omat ja yrityksesi vakuutukset.

Mittavampi sijoitusvarallisuus

Mittavampi sijoitusvarallisuus vaatii enemmän suunnittelua. Vähintään miljoonan euron kokonaisvarallisuuden hoitoon saat sijoitusjohtajan, joka on erikoistunut nimenomaan omistajayrittäjien varallisuudenhoitoon.

Sijoitusjohtaja kokoaa henkilökohtaisen ja yrityksesi pitkäaikaisen sijoitettavan varallisuuden, perheen pankkipalvelut ja varallisuuden siirron suunnittelun yhdeksi kokonaisvaltaiseksi palveluksi. Suunnittelun lähtökohtana ovat sinun henkilökohtaiset ja yritykseesi liittyvät tarpeet ja tavoitteet.

Sijoitusjohtajalla on tukenaan monipuolinen asiantuntijajoukko.

Palvelu on tarjolla pääkaupunkiseudulla sekä Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Jyväskylässä.