Decorative

Vastuullisuus & Hyvä elämä

Virtuaalitapahtuma Nordea Private Banking -asiakkaille

Voiko hyvää elämää elää vastuullisesti?

Painaako toinen aina vaakakupissa enemmän, vai voisiko olla niin, että tasapaino löytyy positiivisen ajattelun ja vaikuttavien valintojen kautta? Etsimme vastauksia tähän Vastuullisuus & Hyvä elämä -virtuaalitapahtumassa 9.12.2020.

Tapahtuman kesto oli n. 1t 45min ja sen tallenne on katsottavissa vuoden 2020 loppuun asti.

Illan ohjelma

Tilaisuuden avaa Suomen Private Bankingin liiketoiminnasta vastaava johtaja Rizvan Samaletdin.

Paneelikeskustelu

Miten yksilö voi vaikuttaa omien valintojensa kautta ympäristöön, yhteiskuntaan ja yritysten tapaan toimia? Tähän vastausta paneelikeskustelussa ovat hakemassa sijoittamisen, yhteiskuntavastuun ja ilmastoasioiden asiantuntijat. 

Niina Ratsula

ratsula

yrittäjä, tietokirjailija ja vuoden 2019 Vastuullinen Vaikuttaja

”Jokainen yritys ja ihminen haluaa olla lähtökohtaisesti vastuullinen. Suurin haaste liittyy oman toiminnan kriittiseen tarkasteluun."

Matti Tähtinen

tahtinen

C2OEnsto Oy:n perustaja ja tutkija VTT:ssä

"Vastuullisuuden korkoa korolle -periaatteessa vastuullisuus rakentuu aikaisempien valintojen päälle. Ajan myötä oikeat valinnat alkavat kasvaa korkoa ja hedelmää. Vastuullisuus on kehitettävä taito, ei muuttumaton ominaisuus."

Tanja Eronen

eronen

Sijoitustuotejohtaja Nordeassa

"Parasta vastuullisessa sijoittamisessa on, että selvää vaikutusta saa aikaisesti tuotoista tinkimättä. Viime aikoina on näkynyt signaaleja jopa niin päin, että vastuulliset sijoitukset tuottavat muita sijoituksia enemmän."

Illan pääpuhuja

Saku Tuomisen esitys #parasvuosiikinä peilaa kuluvan vuoden kokemuksiin ja keskittyy pohtimaan, mikä tässä vuodessa oli hyvää - sekä mitä tästä kaikesta voi oppia. Saku käsittelee puheessaan juuri epävarmuuden sietoa, hyväksymistä, kasvua ja kiitollisuutta.

Saku Tuominen

Saku Tuominen on toiminut yrittäjänä 30 vuoden ajan useilla eri toimialoilla.  Hän on perustanut ja myynyt Suomen menestyneimmän tv-tuotantoyhtiön, Broadcastersin ja työelämän tulevaisuutta kehittäneen 925:n.  Hän on toiminut maailman kolmanneksi suurimman tv-tuotantoyhtiön, ZodiakAvautuu uuteen ikkunaan Entertainmentin luovana johtajana Lontoossa vastaten luovien tiimien johtamisesta 17 maassa.

Tällä hetkellä Saku Tuominen toimii kansainvälisiä opetusinnovaatioita levittävän HundrEDin ja Ravintola Palacea ja Savoyta hallinoivan Financier Groupin luovana johtajana. Hän on myös pörssiyhtiö Nordic Hospiltality Partnersin hallituksen jäsen.

Saku on kirjoittanut 12 suosittua kirjaa,  opettanut innovaatioiden toteuttamista Aalto-yliopistossa ja pitänyt satoja puheitaAvautuu uuteen ikkunaan Suomessa ja maailmalla.

”Epävarmuuden tunne on tutkimusten mukaan yksi ihmisiä eniten stressaavista asioista. Mitä tästä kaikesta pitäisi ajatella? Miten tätä on edes hieman helpompi kestää? Voiko tämän jopa kääntää voitoksi ja nähdä tässä jotain hyvää?”

Hetki aikaa itselle

Kaipaako kehosi ja mielesi pienen rentoutumishetken? Haluatko vaipua musiikin maailmaan?  Vai kiinnostaako sinua kuulla joulupöytään sopivista viineistä?  Tallenne kaikista esityksistä on katsottavissa vuoden 2020 loppuun näiden . 

Lempeä ja rentouttava jooga

Lempeä ja rentouttava jooga

ryhdikas_joogatunti

Ryhdikäs joogaharjoitus sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin joogeille ja avaa kehon solmukohtia sekä korjaa hiljalleen asentoasi. Tämä joogatunti on itsessään myös erinomainen tasapaino- ja lihasvoimaharjoitus. Joogatunnista seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy.

Harjoitus kestää noin 20 minuuttia ja sen aikana ohjaaja vastaa kysymyksiin chatissa. Joogamatto ei ole aivan välttämätön, koska harjoituksen voi tehdä myös vaikkapa olohuoneen matolla. Pidon kannalta joogamatto on aina parempi vaihtoehto. Lisäksi harjoitusta varten tarvitaan noin metrin mittainen huivi - esim. kaulahuivi käy hyvin.

Modernia pop-kannelmusiikkia
Joulupöydän parhaat viinit esittelyssä

Vastuullisuus & Hyvä elämä -virtuaalitapahtuman tallenne

Tallenne tapahtumasta on katsottavissa vuoden 2020 loppuun asti.

Katso tallenne Avautuu uuteen ikkunaan