Olemme tukenasi myös epävarmuuden aikoina

Koronavirushuolista alkanut levottomuus näkyy maailmantaloudessa ja markkinoilla. Seuraamme Nordea Private Bankingissa jatkuvasti sekä markkinatilanteen että viranomaisohjeiden kehitystä.

Sijoitusmarkkinoilla on koettu voimakkaita markkinaliikkeitä aikaisemminkin, kuten it-kupla sekä euro- ja finanssikriisi. Vaikka nykyinen tilanne on aiempaan verrattuna erilainen, ovat ilmiöt markkinoilla pitkälti saman kaltaisia. 

Pitkäjänteisen sijoittajan ei kannata lähteä muiden panikointiin mukaan, vaan miettiä, mikä oman sijoitustoiminnan tavoite on. Tavoitteeseensa pääsee parhaiten pysyttelemällä melko lähellä omaa sijoitussuunnitelmaansa, eikä muuttelemalla sitä markkinatilanteen mukaan. Kovan kurssiheilunnan keskellä nähdään herkästi myös poikkeuksellisen kovia nousuja, ja niistä pois jääminen on usein tuhoisaa salkun tuotoille.”, toteaa päästrategimme Antti Saari.

Voit seurata markkinatilannetta muun muassa lukemalla päästrategimme Antti Saaren ja muiden Nordean asiantuntijoiden näkemyksiä Finanssimaailma-blogissaAvautuu uuteen ikkunaan, markkinakommenttiemmeAvautuu uuteen ikkunaan kautta sekä seuraamalla sijoituswebinaarejammeAvautuu uuteen ikkunaan ja -videoitammeAvautuu uuteen ikkunaan

Meneillään olevasta poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta pyrimme varmistamaan, että saat meiltä parasta mahdollista palvelua. Oma sijoitusjohtajasi on tukenasi ja auttaa sinua kaikissa varallisuudenhoitoon ja pankkiasiointiin liittyvissä kysymyksissä kuten yleensäkin. Hän palvelee sinua verkkotapaamisessa, puhelimitse sekä tarvittaessa perinteiseen tapaan konttorissa. 

Muistathan myös, että Nordea Private Banking Asiakaspalvelu neuvoo, opastaa ja palvelee kaikissa pankkiasioissa verkkopankin ja chat-palvelun kautta sekä puhelimitse 020 724 8300 ma–pe klo 9–16 (0,08 euroa/puhelu + 0,17 euroa/minuutti).

Asiakkaittemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi suosittelemme nyt erityisesti verkkotapaamista ja muita digitaalisia kanaviamme. Uusi ja alati muuttuva tilanne voi tarkoittaa uudenlaisia kohtaamis- ja yhteydenpitotapoja monessa arkisessakin asiassa, ja toivomme, että löydämme yhdessä sinulle sopivimmat tavat varallisuudenhoitoon ja pankkiasiointiin.

Ystävällisin terveisin

Rizvan Samaletdin

Suomen Private Banking -liiketoiminnasta vastaava johtaja