Tarjoamme palkittua osaamista

Olemme Pohjoismaiden suurin varainhoitaja, ja toimimme kaikissa Pohjoismaissa samoin kuin Luxembourgissa ja Sveitsissä. Nordea on yksi Euroopan vakavaraisimmista pankeista.

Asiantuntijat lähelläsi Parasta palvelua Asiantuntijat lähelläsi

Nordean Private Banking -palvelua on kehitetty Suomessa jo vuodesta 1987. Olemme alan edelläkävijä myös henkilöstön kehittämisessä. Meillä tapaat maan parhaat asiantuntijat.

Tavoitat meidät Suomessa kolmellakymmenellä paikkakunnalla. Asiakkaita on noin 30 000, ja heitä palvelee 145 osaavaa ja kokenutta sijoitusjohtajaa.

Palvelemme asiakkaita, joiden henkilökohtainen ja perheen sekä mahdollisen yrityksen yhteenlaskettu sijoitusvarallisuus on yli 500 000 euroa.

Parasta palvelua

Palkinnot vahvistavat

Nordea on saanut vuosien saatossa useita palkintoja ja tunnustuksia esimerkiksi varallisuudenhoidostaan ja rahastoistaan. Siksi uskallamme luvata, että saat meiltä Suomen ja Pohjoismaiden parasta varallisuuden hoitoa.

Suomen parasta PB-palvelua

Kansainvälinen talousalan lehti Global Finance on valinnut Nordean parhaaksi private banking -palvelujen tarjoajaksi Suomessa ja Norjassa vuonna 2017.

Euromoney 2017Pankki- ja rahoitusalan lehti Euromoney on valinnut Nordean Suomen parhaaksi Private Banking -palvelujen tarjoajaksi vuosina 2017, 2014 - 2015 ja 2005 - 2009 ja pohjoismaisesti parhaaksi vuosina 2009 - 2017 sekä 2005-2006.

Vuosina 2014 ja 2015 The Banker/PWM -lehti valitsi Nordean Private Banking -palvelut markkinoiden parhaiksi Suomessa, Norjassa ja Pohjoismaissa.

Suomen paras pankki

Nordea on valittu vuoden 2015 pankiksi Länsi-Euroopan johtavien pankkien joukosta. Nordea sai myös Suomen parhaan palkinnon. Valinnan teki Financial Timesin omistama the Banker -lehti. 

Ainutlaatuinen Wealth Planning

Wealth Planning –palvelumme on Nordean kehittämä konsepti ja ainoa laatuaan Suomessa. Arvostettu Financial Times -lehti valitsi lokakuussa 2015 Private Banking –lakimiestiimin 10 parhaimman lakiosaston joukkoon Euroopassa. 

Euromoney- ja The Banker/PWM -lehdet ovat maailman arvostetuimpia pankki- ja rahoitusalan lehtiä. Niiden vuotuiset Private Banking -palkinnot kattavat yli 60 maata, ja ne jakavat myös maailmanlaajuisia ja alueellisia palkintoja. 

The Banker/PWM on on osa Financial Times –mediaperhettä.