Muut asiantuntijapalvelut

Private Banking -asiakkaana saat varainhoitopalvelut myös yrityksellesi ja säätiöllesi. Löydämme vastaukset niin yrityksen kuin perheenkin oikeudellisiin ja verotuksellisiin kysymyksiin. Hoidamme arvopapereiden toimeksiannot tai voit hoitaa ne itse verkossa.

Yhteisöt Juridiset palvelut Meklaripalvelu Muutto ulkomaille Yhteisöt

Yrittäjät ja yritykset

Hoidamme tarpeittesi mukaan myös yrityksesi pitkäaikaista sijoitusvarallisuutta.  Juristimme sekä tarvittaessa muut asiantuntijamme ovat käytössäsi, kun suunnittelet esimerkiksi yritystoimintasi laajentamista, myymistä tai sukupolvenvaihdosta.

Omistajayrittäjä

Omistajayrittäjän varallisuudenhoitosopimus voi kattaa yrittäjän henkilökohtaisen varallisuudenhoidon lisäksi perheen asioinnin ja asiakkaan määrittämän osan yrityksen sijoitusvarallisuuden hoidosta. 

Kun tarvitset helpon ja henkilökohtaisen ratkaisun oman ja yrityksesi varallisuuden hoitoon ja arvostat suoraa yhteyttä varallisuudenhoidon ammattilaiseen, omistajayrittäjän palvelu sopii sinulle. Omistajayrittäjänä arvostat varmasti myös kokeneiden varallisuudenhoidon juristiemme asiantuntemusta.

Säätiö- ja yhteisöasiakkaat

Tarjoamme säätiöille ja yhteisöille kaikki sijoitus- ja pankkipalvelut. Säätiöille ja yleishyödyllisille yhteisöille on tarjolla myös laaja valikoima hallinnollisia palveluja.

Kaikilla säätiö- ja yhteisöasiakastiimimme sijoitusjohtajilla on pitkä kokemus toiminnasta säätiöiden ja yhteisöjen varainhoidon parissa.

Juridiset palvelut

Suunnittele juridisesti parhaat ratkaisut kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa hyvissä ajoin. Hoidamme sekä yksityishenkilöiden että säätiöiden ja yritysten varallisuudenhoitoon liittyvät juridiset kysymykset.

Sijoitusjohtajan taustalla tämän palvelun varmistavat varallisuudenhoitoon erikoistuneet juristit.

Lue tarkemmin

 

 

Meklaripalvelu

Oletko aktiivinen osakesijoittaja?

Jos käyt aktiivisesti kauppaa osakkeilla, voit hyödyntää henkilökohtaista meklaripalveluamme. Palvelu sopii sinulle, joka käyt kauppaa osakkeilla säännöllisesti ja salkkusi on vähintään 400 000 euron suuruinen.

Saat käyttöösi myös tehokkaita työkaluja aktiivista kaupankäyntiä varten: 

  • kehittyneen kaupankäyntijärjestelmän verkossa
  • monipuolista markkinatietoa  
  • yhtiöanalyysejä.
Muutto ulkomaille

Kun olet muuttamassa Pohjoismaiden ulkopuolelle, Private Banking -palvelut tarjoaa Nordea Bank S.A. Tämä kansainvälinen Private Banking -palvelumme on käytössäsi Luxemburgin ohella mm. Sveitsissä, Ranskassa ja Espanjassa.