Suodatamme oleellisen tiedon

Suodatamme sijoittajalle olennaisen tiedon valtavista tietomassoista ja tulkitsemme sitä päätöstesi tueksi. Kaupankäyntipalvelussa verkossa markkinainformaatio ja uutiset ovat reaaliajassa.

Sijoittajan julkaisut Suositukset Katso ja kuuntele asiantuntijoitamme Sijoittajan julkaisut

Markkinakatsauksia ja sijoitusnäkemystä sijoittajan tarpeisiin  

Aamuraportti summaa merkittävimmät markkinoiden liikkeet ja yhtiökohtaiset tapahtumat sekä alkavan pörssipäivän keskeiset suunnannäyttäjät.

Viikkoraportti antaa tietoa alkavan viikon keskeisimmistä tapahtumista ja ajankohtaisista teemoista sekä kertoo päivitetyn näkemyksemme niin omaisuuslajien kuin osakkeidenkin osalta.

Sijoituskatsaus ilmestyy kuukausittain; siinä kuvaamme laajasti sijoitusmarkkinoiden näkymiä.Katsauksessa käydään läpi näkemyksemme kansainvälisten omaisuuslajien, osakemarkkinoiden alueiden, kotimaisten osakemarkkinoiden sekä joukkolainamarkkinoiden osalta.

Suositukset

Suositukset yksittäisistä sijoituskohteista auttavat osto- ja myyntipäätösten teossa

  • Kotimainen osakemallisalkku kokoaa kiinnostavat kotimaiset osakkeet hyvin hajautetuksi salkuksi.
  • Uuden Pohjoismaisen mallisalkun osakkeet on poimittu siten, että salkusta muodostuu hajautettu pohjoismainen osakesalkku.
  • Global-suosituslista kansainvälistä hajautusta hakevalle osakesijoittajalle.
  • Osaketutkimuspalvelumme tuo käyttöösi laadukkaat osakeanalyysit lähes 300 pohjoismaisesta yhtiöstä sekä noin 800:sta Pohjoismaiden ulkopuolisesta yhtiöstä.
  • Joukkolainojen suosituslistoille valitsemme kiinnostavimmat valtionlainat ja yrityslainat. Korkosijoittajan tueksi on saatavilla myös analyysejä yksittäisistä liikkeeseenlaskijoista.
Katso ja kuuntele asiantuntijoitamme
Ipad in hand 

Markkinauutiset videona Avautuu uuteen ikkunaan

Sijoitusstrategimme avaavat viikoittain sijoitusmarkkinoiden kiinnostavimpia ajankohtaisia tapahtumia ja Nordean näkemyksiä markkinoiden kehityksestä.

Nordea Marketsin podcastit 

Näkemyksiä talouteen podcasteina Avautuu uuteen ikkunaan

Mitä Wall Streetilla ajatellaan Trumpin vaikutuksesta osakemarkkinoihin?

Nordean podcastit tarjoavat asiantuntijoidemme näkemyksiä ja katsauksia talouden trendeihin sekä finanssimaailman oppeja ja oivalluksia.