Kolme tapaa toteuttaa sijoitussuunnitelmaa

Varallisuutesi hoitamiseksi laadimme sinulle omiin tavoitteisiisi pohjautuvan sijoitussuunnitelman. Voit valita, haluatko jättää sijoituspäätökset kokonaan tai osin hoidettavaksemme vai tehdä ne itsenäisesti.

Sijoitussuunnitelmasi pidämme jatkuvasti ajan tasalla, myös elämäntilanteesi muuttuessa. Siten haluamme varmistaa, että muutosten vaikutukset esimerkiksi verotukseesi ja perintösuunnitteluusi otetaan huomioon parhaalla mahdollisella tavalla.

Rudder boat 

1. Täyden valtakirjan salkunhoito

Kun haluat jättää sijoituspäätökset kokonaan ammattilaisten käsiin, voit valtuuttaa meidät hoitamaan omaisuuttasi yhdessä sovittavalla tavalla omien tavoitteittesi ja riskitasosi mukaan.

Tämä ratkaisu sopii silloin,kun haluat sijoittaa sellaisille markkinoille, joita et tunne tai joilta tietoa on vaikea saada, tai kun sinulla ei ole aikaa tai kiinnostusta seurata sijoitusmarkkinoita tarpeeksi aktiivisesti.

Colleagues looking on paper 

2. Konsultoiva salkunhoito

Konsultoivan sijoitusneuvonnan perustana on yksilöllinen sijoitussuunnitelmasi. 

Meidän tehtävämme on keskustella kanssasi eri vaihtoehdoista ja ehdottaa sinulle sopivia näkemykseemme perustuvia sijoituskohteita - sinä päätät toteutuksesta.

Ipad in hand 

3. Itsenäisen sijoittajan palvelu

Itsenäisen sijoittajan palvelu sopii sinulle, kun et tarvitse sijoitusneuvontaa vaan oman näkemyksesi tehokasta toteutusta.

Sijoitusjohtajasi auttaa sinua, mikäli tarvitset rahoitusta tai haluat esimerkiksi miettiä perintösuunnitteluasioita.