Haluamme olla kumppani varojesi hoidossa

Asiakkaamme arvostavat varainhoitoamme. Alkuvuodesta 2017 Euromoney palkitsi Nordean Suomen parhaaksi private banking -palvelujen tarjoajaksi. Miksi meidän palvelumme koetaan parhaaksi?

Oma pankkiiri tuntee sinut ja tilanteesi

Sijoitussalkun pitää tuntua omalta. Siksi asiakkaan tunteminen on hyvän varallisuudenhoidon peruskivi. Haluamme kuunnella tarinasi ja ymmärtää tavoitteesi, jolloin voimme tarjota juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Varojen hoidon suunnittelussa paras tulos syntyy, kun otetaan huomioon sinun ja perheesi koko varallisuus ja sen jakautuminen eri kohteisiin sekä elämäntilanne.

Annamme sinulle tiiviin kokonaiskuvan varallisuudestasi. Tuottotavoitteesi sekä lyhyen ja pitkän aikavälin riskinsietokykysi perusteella määrittelemme sijoitusprofiilisi. Profiilisi perusteella sijoitusjohtaja laatii yhteistyössä kanssasi juuri sinulle ja perheellesi sopivan suunnitelman varojesi hoidosta.

Sijoitussalkun rakenne eli eri omaisuuslajien osuudet on määritelty profiiliisi mukaan. Siten salkun tuotto-odotukset ja arvioitu riskipitoisuus sopivat sinulle. Olet sinut salkkusi kanssa. Kun salkku on rakennettu hyvin, hätäisiin toimiin ei tarvitse ryhtyä pörssikurssien laskiessa. Turhia riskejä kaihtavassa varallisuudenhoidossa keskeistä on päivittää sopivin väliajoin salkun koostumusta ja huolehtia sijoitusten riittävästä hajauttamisesta.

Hyödynnä taloutesi mahdollisuudet kanssamme

Varojasi hoitaessamme pidämme sinut ajan tasalla markkinoiden muutoksista ja salkkusi kehityksestä. Tarjoamamme varojesi hoitoon tilanteeseesi sopivia ratkaisuja, jotka perustuvat Nordean kansainvälisen asiantuntijajoukon osaamiseen. He seuraavat laajasti markkinoita ja yritysten kehitystä.

Voit itse päättää, miten tarkkaan haluat seurata markkinoita ja miten paljon haluat osallistua päätöksentekoon varojesi hoidossa. Voit myös jättää sijoitussalkkusi hoidon kokonaan asiantuntijoidemme tehtäväksi.

Asiointi meillä on joustavaa ja vaivatonta

Meillä asiointi on vaivatonta ja joustavaa. Saat varainhoidon ja kaikki muut pankkipalvelut yhdestä paikasta. Sinua palvelee tuttu sijoitusjohtaja.

Neuvomme elämän eri tilanteissa. Olemme sinua ja perhettäsi varten sukupolvesta toiseen.